Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повернулася з фестивалю "KOBLEVO Salsa Weekend" учасники студії соціальних танців Южноукраїнська
AA

Повернулася з фестивалю "KOBLEVO Salsa Weekend" учасники студії соціальних танців Южноукраїнська

Студія соціальних танців Южноукраїнська -  один із творчих колективів нашого міста, нещодавно  повернулася з фестивалю "KOBLEVO Salsa Weekend", який вже у сьоме організовується студією танців з Миколаєва «Social Dance Club».   

Представники дев’яти міст з різних куточків України (від Тернополя до Кривого Рогу), біля двохсот сальсерос и сальсерас з’їхались цього разу покращити свій рівень танцювання і відпочити. 

Це були насичені різноманітними цікавими заходами чотири дні. Ранкова релаксація і медитація біля моря, щоденні майстер-класи з різних видів (усього дванадцять) соціальних танців: сальса, бачата, кізомба, афро, афрохауз, кубатон та інші.  Особливими були танці біля моря.  Незабутньо пройшли три танцювальні вечірки, в яких брали участь учасники проектів «Голос країни» і «Танцюють всі», домініканський співак Антоніо Гомес Круз та танцюрист з Куби Alfredo White Claveria. Окрім танців були спілкування з друзями і нові знайомства.

Наші танцюристи достойно представляли місто Южноукраїнськ на цьому заході. Брали участь у всіх майстер-класах, постановці показових номерів із сальса-стилістики, веселих танцювальних конкурсах на вечірках (до речі, на першій з них виграли обидва конкурси).

 Завдяки активному розвитку соціальних танців і активній участі студії соціальних танців у сальса-фестивалях, про  наше місто дізнаються все більше. На сальса-карті України Южноукраїнськ вже впізнаваний.  Таким чином, танці об’єднують людей з різних куточків нашої країни.

 Після такого заходу, з новими творчими силами, студія соціальних танців Южноукраїнська у неділю 2 жовтня проводить осінній open-air – танці на свіжому повітрі. І запрошує усіх небайдужих до латиноамериканської музики і танців приєднатись до них.  

У програмі: сальса, бачата, кізомба, руеда де касіно, танцювальні анімації для всіх бажаючих. Також, можна взяти участь у майстер-класі з веселого домініканського танцю меренге.

Початок open-air о 15:00 2 жовтня!

Початок майстер-класу о 16:00 2 жовтня!

Захід проводиться на Музейній площі за підтримки Южноукраїнськкого міского історичного музею, управління молоді, спорту та культури Южноукраїнскої міської ради.

 

Офіційна сторінка організаторів заходу: https://vk.com/yusocialdance

 

 

Читайте також

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...

Відбулося засідання організаційного комітету по підготовці та проведенню Дня міста Южноукраїнська

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

11 квітня 2024 року в залі засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося зас...

Відбувся конкурс за напрямом - музичне мистецтво, категорія народні інструменти (клавішні)

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнській мистецькій школі чергова перемога, в рамках щорічного обласного огляду-конкурсу &l...

Южноукраїнська міська бібліотека. Панкратівський бібліотечний пункт. Майстер-клас “Метелики”.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Панкратівському бібліотечному пункті пройшов майстер-клас з виготовлення метеликів для фотозони. У...

Відбувся в дистанційному форматі конкурс за напрямом - музичне мистецтво, категорія духові та ударні інструменти (солісти) серед учнів мистецьких шкіл м. Миколаєва та Миколаївської області

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 27 березня 2024 рок...

Конкурс «Мистецька Україна»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнській мистецькій школі пройшов конкурс «Мистецька Україна» серед учнів ХУ...