Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Постійно «прокачуємо» себе аби бути продуктивними для жителів нашої громади
AA

Постійно «прокачуємо» себе аби бути продуктивними для жителів нашої громади

Для того, щоб ближче показати вам атмосферу на тренінгах з підвищення кваліфікації фахівців Денного центру соціально-психологічної допомоги додаємо фото з останнього тренінгу, який проходив в м. Одеса з 18-21 квітня. Цей тренінг організовано в межах програми UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення.

Тема тренінгу «Особливості психологічного консультування та супроводу осіб, які постраждали від ГЗН: кризове консультування, основи психологічного супроводу, моделі роботи з оточенням». То було фундаментальне динамічне професійне навчання, яке пройшло на високому рівні. Чотириденний тренінг був змістовний, було досить вдале поєднання наукової та практичної частини, що дало змогу вже сьогодні використовувати набуті уміння у своїй професійній діяльності.

 

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Увага ветеранам!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Онлайн курси програмування та ІТ-професій з гарантією працевлаштування від Mate...

​​​​​​​Соціальні послуги для полонених, цивільних, яких незаконно утримує агресор, звільнених з полону та членів їхніх родин: як можна отримати?

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Міністерство соціальної політики України робить все можливе, щоб військовоп...