Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оперативна нарада в КНП ЮМБЛ
AA

Оперативна нарада в КНП ЮМБЛ

27 жовтня в КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» відбулася оперативна нарада.

На нараді були присутні директор КНП «ЮМБЛ» Лупов С. І., в.о. медичного директора - Березовий М.Ю. та завідуючі  структурних підрозділів лікарні.

Під час наради було обговорено ряд питань, які допоможуть оптимізувати та усучаснити доступність надання медичної допомоги жителям об’єднаної Южноукраїнської територіальної громади, а саме:

  • Ведення електронної звітності. Забезпечення ефективної співпраці лікарів з національною службою здоров’я України (НСЗУ);
  • Аналіз якості роботи рентгенологічного відділення в КНП «ЮМБЛ».

Виконуючим обов’язки медичного директора - Березовим Максимом Юрійовичем було проведено заняття з лікарями КНП «ЮМБЛ» щодо ефективності кодування в програмі МІС для забезпечення та відображення виконаної роботи лікарями в електронній звітності. Дані знання та навички застосовуватимуться в практиці лікарів та сприятимуть ефективній співпраці з НСЗУ.

 Завідуючий рентгенологічного відділення Гринів Тарас Васильович прозвітував про якість роботи рентгенологічного відділення в КНП «ЮМБЛ». Робота відділення виконується згідно затверджених наказів МОЗ України, санітарних норм та правил.

Планове та екстрене рентгенологічне обстеження пацієнтів виконується в наступних випадках: профілактичні обстеження, різноманітні травми, захворювання кістково-суглобової системи, захворювання органів дихання, черевної порожнини.

На даний час діагностичні можливості рентгенологічного обладнання дозволяють виконувати всі види обстежень, які проводяться за допомогою рентгенографії.

Основним напрямком роботи рентгенологічного відділення є виконання призначених лікарями рентгенологічних обстежень. Лікарями рентгенологами проводиться опис рентгенограм та видача результатів.

Робота кабінету комп’ютерної томографії направлена більшою мірою на встановлення діагнозів в складних випадках: це диференційна діагностика гострих порушень мозкового кровообігу, тяжка політравма, черепно-мозкова травма, онкопошук, неврологічні порушення спинного мозку, гострі інфекційні захворювання, хворі з гострим болем черевної порожнини та з сечокам’яною хворобою. Є можливість проведення обстежень з внутрішньовенним болюсним контрастуванням.

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...