Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Нарада з питання пільгового перевезення
AA

Нарада з питання пільгового перевезення

31. 07.2023 у залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексія МАЙБОРОДИ відбулась нарада з питання пільгового перевезення на маршруті «Южноукраїнськ - Іванівка». У нараді взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марія ДРОЗДОВА,   начальник управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра ГЕХАД, начальник фінансового управління Южноукраїнської міської ради Тетяна ГОНЧАРОВА, начальник управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради Володимир БОЖКО, староста Іванівського старостинського округу Ігор ЛАТІЙ.

Причиною зібрання стали скарги громадян, які вимагали щоб перевізник, який обслуговує цей маршрут, перевозив їх через  Курган (СОТ  «Ташлик»), що є порушенням маршруту. Перевізник відмовляється їхати запропонованим маршрутом так, як на цьому відрізку дороги ґрунтова дорога у незадовільному  стані і не обрізане гілля дерев, яке перешкоджає проїзду автобусу.

Начальник управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра ГЕХАД зазначила, що з міського бюджету на даний напрямок у 2023 році виділено 6048,0 тис. грн.., за 1 півріччя 2023 року профінансовано 2969,7 тис.грн. За 2022 рік витрати з бюджету на цей напрямок склали 5359,2 тис.грн. Щороку витрати на пільговий проїзд збільшуються.

За результатами наради надано доручення управлінню соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради зробити розрахунок на перехід на інші системи фінансування цього напрямку (монетизація пільг пільговиків з низькою пенсією, виплата компенсації на проїзд та інш.

 

Читайте також

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...