Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На Южно-Українській АЕС проходить місія технічної підтримки ВАО АЕС
AA

На Южно-Українській АЕС проходить місія технічної підтримки ВАО АЕС

З 4 по 6 липня на Южно-Українській АЕС працює місія технічної підтримки ВАО АЕС (Всесвітня асоціація організацій, що експлуатують атомні електростанції). Вона присвячена темі «Підвищення ефективності адміністративного контролю та управління виробничою діяльністю з боку керівників різного рівня». У складі міжнародної команди під керівництвом радника регіонального центру ВАО АЕС Льва Зав’ялова експерти з АЕС Козлодуй (Болгарія) Ніколай Казаков і з АЕС Бушер (Іран) Хамід Валіхані.

Місію технічної підтримки ВАО АЕС запрошено на южно-український майданчик за результатами партнерської перевірки, яка пройшла в листопаді 2014 року. У процесі роботи експерти проаналізують інформацію южно-українських фахівців, проведуть інтерв'ю з персоналом станції, поділяться досвідом у царині підвищення ефективності адміністративного контролю та управління виробничою діяльністю, а також нададуть рекомендації з удосконалення процесів за обговорюваною темою.

«Основне завдання нашої місії, на якому буде сфокусовано роботу експертів, - це навчання керівників, надання підтримки, передача інформації, позитивних моментів і практик, - сказав у вступному слові керівник міжнародної команди Лев Зав’ялов. - Рекомендації, внесені до підсумкового звіту за результатами нашої роботи, міститимуть пропозиції з поліпшення. Через рік ми сподіваємося отримати від ЮУАЕС оцінку їхньої ефективності за результатами реалізації коригуючих заходів, розроблених атомною станцією на основі висновків експертів».

Проведення місій технічної підтримки є однією з ефективних програм ВАО АЕС. Вона сприяє підвищенню безпеки та надійності експлуатації атомних електростанцій всього світу. Місії технічної підтримки ВАО АЕС є добровільними і виконуються за заявками атомних станцій. Звіти за результатами місій носять рекомендаційний характер.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...