Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На ЮУАЕС відбудеться чергове засідання штабу з впровадження палива «Westinghouse» на енергоблоках України
AA

На ЮУАЕС відбудеться чергове засідання штабу з впровадження палива «Westinghouse» на енергоблоках України

На Южно-Українській АЕС 19 липня відбудеться 33-е засідання штабу з впровадження ядерного палива виробництва компанії «Westinghouse». У ньому візьмуть участь представники Посольства США в Україні, Міністерства енергетики США, Тихоокеанської північно-західної національної лабораторії США, компанії «Westinghouse», Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, ДП «НАЕК «Енергоатом» і його відокремлених підрозділів, Державної інспекції ядерного регулювання України, Державного наукового центру з ядерної та радіаційної безпеки, народні депутати України та ін.

Під час заходу пройдуть обговорення поточних і перспективних питань впровадження тепловиділяючих збірок (ТВЗ-WR) «Westinghouse» на АЕС України, а також урочистості, присвячені завершенню найважливішого та значущого етапу робіт з розширення експлуатації ядерного палива цієї компанії. Крім того, передбачено підхід учасників штабу до преси, під час якого засоби масової інформації зможуть поставити питання, що їх цікавлять. Для представників ЗМІ також буде організовано екскурсію об'єктами Южно-Українського енергокомплексу.

Представникам ЗМІ, які бажають взяти участь у заході, необхідно надати свої контактні дані на адресу info@sunpp.atom.gov.ua до 16.00 17 липня.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...