Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На території Іванівки та Костянтинівки ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища
AA

На території Іванівки та Костянтинівки ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища

Відділом екології, охорони навколишнього природного середовища та земельних відносин виявлено масштабні несанкціоновані сміттєзвалища на території  населених пунктів Іванівка та Костянтинівка Южноукраїнської міської територіальної громади. Виконано тривалі підготовчі роботи до проведення заходів з вивезення сміття.

Дані звалища твердих побутових відходів існували досить довгий термін через відсутність у вищезазначених населених пунктах централізованої системи збирання і вивезення сміття.

Відповідно до опрацьованих матеріалів виконавцем робіт було визнано комунальне підприємство «Житлово-комунальне господарство».

У вересні-жовтні поточного року були завершені роботи з прибирання несанкціонованих сміттєзвалищ в смт.Костянтинівка по вул. Івана Франка ріг  пров. Слобідського (у яру) та за селом Іванівка – по грунтовій дорозі, яке веде повз кладовище (ліквідовано в повному обсязі) і велике звалище, яке розташоване в районі оглядового майданчика та ріки Південний Буг (ліквідовано частково).

За результатами проведених заходів з вищезазначених локацій було вивезено 672 м3 сміття на загальну суму 524 тис. грн за рахунок коштів зі спеціального фонду охорони навколишнього природного середовища.

Доводимо до відома мешканців Костянтинівського та Іванівського старостинських округів, що наразі створені всі умови для централізованої системи збирання та вивезення твердих побутових відходів, на вулицях селищ встановлені сміттєві контейнери. Велике прохання берегти навколишнє природне середовище, свою гарну місцевість та більше не вивозити відходи в непризначені для цього місця!


До прибирання с.Іванівка:


Після прибирання с.Іванівка:


До прибирання смт.Костянтинівка:


Після прибирання смт.Костянтинівка:

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...