Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міський штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території міста повідомляє.
AA

Міський штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території міста повідомляє.

20 серпня 2020 року відбулося чергове засідання міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території міста Южноукраїнська. На засіданні штабу розглянуто письмовий запит Голови Миколаївського обласного комітету профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Миронової В.А. щодо проведення дитячого заходу на сцені музейної площі 24 серпня 2020 року, та адміністрації АТ Юженергобуд на площі біля ПК Енергетик. Адже, при проведенні святкування Дня Будівельника адміністрація АТ Юженергобуд не змогла виконати вимоги постанови КМУ № 641 в частині дотримання 5 м2 на одну особу та відстань 1,5 м.

На сьогоднішній день в Миколаївській області намічається стрімкий ріст кількості захворювань на коронавірус. На підставі вищевикладеного міський штаб одноголосно прийняв рішення не надавати дозволу АТ Юженергобуд на проведення дитячого заходу 24 серпня 2020 року, про що було повідомлено директора ПРАТ «Юженергобуд» та правоохоронні органи.


 

Читайте також