Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Командувач Національної гвардії України відвідав Південноукраїнську АЕС
AA

Командувач Національної гвардії України відвідав Південноукраїнську АЕС

Командувач Національної гвардії України відвідав Південноукраїнську АЕС, яку охороняють та обороняють нацгвардійці 30 полку НГУ.

Під час поїздки південними рубежами командувач Національної гвардії України бригадний генерал Олександр Півненко відвідав Південноукраїнську АЕС, де зустрівся з генеральним директором філії «ВП ПАЕС» Вячеславом Стояновим. На зустрічі обговорили нагальні питання та оглянули об’єкти підприємства.

З нагоди відзначення Дня Незалежності України южноукраїнські гвардійці, які виконують завдання з охорони та оборони ПАЕС, отримали високі нагороди: нагрудний знак «За відвагу»; медаль «За доблесть»; медаль «За стійкість та незламність»; медаль «За звитягу».

Відзнаки військовим особисто вручив командувач НГУ. Він подякував бійцям за мужність і відвагу, за відданість Батьківщині й готовність боронити її незалежність. Усі нагороджені брали участь у бойових діях під час збройної агресії росії проти України.

 

Читайте також

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП ПАЕС АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання (крім діяльності з виробництва теплової енергії) на 2022 – 2024 роки

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ &laqu...