Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Команда Південноукраїнської АЕС - чемпіон Благодійного турніру з футболу «ENERGY CUP» серед енергетичних компаній України
AA

Команда Південноукраїнської АЕС - чемпіон Благодійного турніру з футболу «ENERGY CUP» серед енергетичних компаній України

Команда з футболу Південноукраїнської АЕС з рахунком 3:1 стала золотим призером у фінальному матчі благодійного турніру «ENERGY CUP» 2023 серед енергетичних компаній України. Змагання на підтримку ЗСУ проходили 27 травня в м. Київ. Вдруге їх організаторами виступив Клуб енергетики – найбільша в Україні бізнес-спільнота енергетичних компаній, що об'єднує лідерів енергетики з 2016 року. Торік футболісти ВП ПАЕС змогли забезпечити собі друге місце серед команд Клубу.

Учасниками цьогорічного турніру стали 12 команд: ТОВ «Д.Трейдінг», ПрАТ «Укргідроенерго», дирекція ДП «НАЕК «Енергоатом», АТ «Укртрансгаз», АТ «Вінницяобленерго», KLO, АТ «Чернігівобленерго», ПАТ «Центренерго», ТОВ «Далгакиран Компресор Україна», ВП «Хмельницька АЕС», ВП «Рівненська АЕС» і ВП «Південноукраїнська АЕС».

Головна мета змагань – благодійна допомога Збройним силам України та розвиток партнерських стосунків серед провідних компаній енергетичного ринку країни для подальшої плідної співпраці з розвитку енергетичної галузі.

У відбіркових іграх турніру спортивний жереб звів до групи А команду ВП ПАЕС разом з гравцями Д.Трейдінг і Центренерго. Для виходу з групи южноукраїнці мали б здобути дві перемоги над суперниками, що вони впевнено й зробили з рахунком 10:1 і 7:1. У півфінальному матчі суперником Південноукраїнської АЕС став переможець групи В – гравці з Рівненської АЕС. Боротьба за путівку у фінал між двома командами-атомниками була запеклою. Протягом першого тайму рахунок змінювався на користь то однієї, то іншої команди. Проте в другому таймі южноукраїнці продемонстрували високу виконавську майстерність, фізичну досконалість, вміння зібратися, врівноважено та холоднокровно сконцентруватися на процесі та найголовніше – справжній чоловічий характер і командний дух, що й принесло їм перемогу з рахунком 6:3.

Суперник команди ВП ПАЕС у фінальній грі турніру визначався в матчі другого півфіналу між  командами  АТ «Вінницяобленерго» та Хмельницької АЕС. Сильнішими стали хмельничани.

У фінал благодійного турніру з футболу серед енергетичних компаній України «ENERGY CUP» 2023 вийшли Південноукраїнська АЕС проти Хмельницької АЕС. Ще до початку гри всім було зрозуміло, що суперники покажуть якісний і видовищний футбол. Обидві команди були мотивовані на перемогу. Проте з рахунком 3:1 фінальний матч закінчився на користь Південноукраїнської АЕС.

Під час церемонії нагородження призерів і переможців змагань віцепрезидент ЕNERGY CLUB Іван Григорук подякував всім командам за те, що в такий складний для всіх час працівники енергетичної сфери зібралися на благодійний турнір зі спільною метою надати необхідну допомогу Збройним силам України, зазначивши також, що енергетики й надалі робитимуть все можливе, щоб наблизити Перемогу нашої країни.

Команда ПАЕС нагороджена головним трофеєм змагань – Кубком за 1 місце. Індивідуальні призи суддівська колегія вручила двом южноукраїнцям – Аліку Андрєєву як найкращому гравцю турніру та Денису Максимчуку як найкращому воротарю.

Цікавим фактом змагань стало те, що вся призова трійка турніру складалася з представників команд відокремлених підрозділів ДП «НАЕК «Енергоатом»: 1 місце посіла ВП «Південноукраїнська АЕС», 2 місце – ВП «Хмельницька АЕС» і 3-є – ВП «Рівненська АЕС».

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...