Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Колектив ПАЕС передав землякам-захисникам нове тактичне обладнання
AA

Колектив ПАЕС передав землякам-захисникам нове тактичне обладнання

Благодійники Південноукраїнської АЕС передали захисникам на Запорізький напрямок нове тактичне обладнання вартістю у 240 тисяч гривень. Приймали його земляки атомників - представники окремого стрілецького батальйону з Южноукраїнська.

Працівник ДП НАЕК «Енергоатом, а нині - військовий з позивним «Шкіпер» приймав піксельний кейс з новим, досі небаченим обладнанням. Воно багаторазове, має високий відсоток влучання, а значить максимальний ефект у війні з підступним сусідом. Знищення позицій ворога – це збереження життя наших воїнів. Застосовуватись обладнання буде на Запорізькому напрямку – саме там наразі місце дислокації підрозділу, де воює «Шкіпер».

Цей район оборони доволі відповідальний. Рубежі його хлопці тримають гідно. Основне завдання легкозбройного підрозділу – утримати кордони щойно звільнених територій. Кістяк формування – жителі Миколаївської області, серед яких багато южноукраїнців, зокрема працівників ПАЕС. «Батальйон – це як велика сім’я, як єдиний організм. Велика кількість бійців перебуває в польових умовах, виконує бойові завдання в окопах, бліндажах, безпосередній близькості до ворога. Там не солодко. Але повірте, вам не соромно буде за своїх земляків. Багато в нас людей, які проявили героїзм, які відзначені державними нагородами, бойовими медалями та орденами», - акцентував «Шкіпер».    

Однострій і самого військового прикрашений відзнаками: орденом «За мужність» III ступеня та надгрудним знаком «Ветеран Війни».

Прикро констатувати, та нерідко проблему забезпечення військових доводиться вирішувати благодійникам. Колектив Південноукраїнської АЕС це добре розуміє. Більшість працівників є активними учасниками акції «Допомога захисникам України».  «Це життя наших хлопців, це наші кроки до завершення війни. Чим більше такої допомоги – скоріше буде Перемога», - підкреслив заступник голови первинної профспілкової організації ВП ПАЕС Владислав Момотов.

 

Читайте також

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання на період з 01.10.2024 по 30.09.2027

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ...