Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Керівникам підприємств, організацій та ФОП!!!!
AA

Керівникам підприємств, організацій та ФОП!!!!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради  звертається до суб’єктів господарської діяльності (керівників підприємств, організацій та ФОП) з проханням  створення на території здійснення Вашої господарської діяльності Пунктів Незламності.

В плани росії входить бажання  залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла в холодну пору року. У разі тривалого аварійного відключення електроенергії, Пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

У зв’язку з можливим відключенням світла в осінньо-зимовий період, пов'язаний зі збройною агресією російської федерації, просимо Вас відкрити Пункт Незламності на території Ваших підприємств, організацій, в яких Ваші працівники і жителі міста у разі відсутності електроенергії  зможуть зігрітися, зарядити гаджети, павербанки, ліхтарики, при можливості випити гарячого чаю.

Вимоги щодо розгортання та діяльності Пунктів Незламності у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з припиненням (порушенням) роботи систем централізованого водопостачання, водовідведення, електро-, і теплопостачання (в осінньо-зимовий період) в умовах  воєнного стану визначені постановою Кабінету Міністрів України від 17.12.2022  №104.

Про своє рішення  просимо повідомити виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради до 01.10.2023  письмово для внесення Вашого пункту незламності в перелік Пунктів незламності України.

Довідки за тел. 5-55-17.

Читайте також

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...