Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Калейдоскоп спортивних перемог южноукраїнських спортсменів
AA

Калейдоскоп спортивних перемог южноукраїнських спортсменів

ГРЕКО-РИМСЬКА БОРОТЬБА

Тренер-викладач комбінату культурно-спортивних споруд (ККСС) «Олімп» ВП ЮУАЕС, діючий спортсмен, майстер спорту України Денис Чебанов у складі збірної команди Миколаївської області посів 3 місце на Чемпіонаті України серед дорослих з греко-римської боротьби. Змагання пройшли 5-7 жовтня в м.Запоріжжя. Вони зібрали більше 180 іменитих борців України.

Денис Чебанов, вигравши 4 зустрічі та програвши одну за вихід у фінал, посів третє місце у ваговій категорії до 59 кг.

Слід зазначити, що Д.Чебанов і його колега - тренер відділення греко-римської боротьби ККСС «Олімп» Бутхузі Карая - стали срібними призерами клубного Чемпіонату України, що проходив у вересні в м.Кривий Ріг. Обоє увійшли до складу збірної команди країни, яка візьме участь у клубному Чемпіонаті Світу з цього виду спорту. Змагання відбудуться в кінці року в м.Будапешт (Угорщина).

17 грудня спорткомплекс «Олімп» зустріне учасників Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби серед молодших юнаків, у якому візьмуть участь і юні спортсмени Южноукраїнська.

Тренери-викладачі ККСС «Олімп» з греко-римської боротьби зі своїми вихованцями.

ФУТБОЛ

Команда футболістів ККСС «Олімп» упевнено лідирує в Чемпіонаті Миколаївської області серед юнаків 2001-2002 та 2003-2004 років народження.

Четвертий тур змагань з футболу відбувся 8 жовтня. Під зливою юнацька команда «Олімпу» приймала на своєму полі суперників з дитячо-юнацької спортивної школи смт Єланець. Южно-українські футболісти 2001-2002 р.н. виграли матч з рахунком 2:1, а команда молодших хлопців упевнено обіграла своїх однолітків з рахунком 3:0.

Після чотирьох турів южно-українці посідають лідируючі позиції чемпіонату.

ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА

Вихованки южно-української школи гімнастів спорткомплексу «Олімп» стали призерами Чемпіонату області з художньої гімнастики, який проходив 8 жовтня в Миколаєві.

За підсумками змагань спортсменка з команди міста атомників Аліна Савранська стала чемпіонкою області за програмою кандидатів у майстри спорту, а її колега по команді Ганна Петриченко - бронзовим призером за програмою майстрів спорту.

Сьогодні гімнастки готуються гідно виступити в складі збірної області на Чемпіонаті України, який відбудеться в листопаді в м.Ужгород.

ШАШКИ

Юні спортсмени секції шашок ККСС «Олімп» взяли участь у Всеукраїнському турнірі, присвяченому пам'яті майстра спорту міжнародного класу В.Максимчука та додали до скарбнички перемог южно-української команди по одному першому, другому та третьому місцю.

Турнір з шашок проходив з 5 по 9 жовтня в місті Татарбунари (Одеська обл.). У ньому взяли участь команди Одеської, Миколаївської та Київської областей. Про високий статус змагань говорив склад учасників, серед яких були майстри спорту України.

За підсумками турніру друге та третє місця серед юнаків посіли южно-українці Дмитро Зарицький і Олексій Ілюшкін. А у напруженій боротьбі серед чоловіків В'ячеслав Новицький посів перше місце в бліц-турнірі та третє місце в шашках-100.

У рамках турніру було проведено також матчеву зустріч між збірними командами Южноукраїнська та Болграда, під час якої южно-українські гравці отримали впевнену перемогу з рахунком 14:2.

Команда шашкістів ККСС «Олімп»

КАРАТЕ-КІОКУШИН

9-літня вихованка спорткомплексу «Олімп» Катерина Серга стала переможницею Кубку Молдови з кіокушин карате.

Відкритий Кубок Молдови серед дітей, юнаків, юніорів і дорослих у розділі «куміте» проходив 8 жовтня в Кишиневі. У ньому взяли участь більше 500 спортсменів з Молдови, України, Білорусі, Росії, Польщі, Румунії та Італії. Катерина Серга буквально вирвала перемогу в своїх одноліток у категорії «дівчинки 8-9 років» (вагова категорія до 30 кг). У квітні Катя стала чемпіонкою України з годзюрю-карате в своїй віковій категорії, а в травні - срібним призером відкритого Кубка України з со-кіокушин карате.

Катерина Серга (у центрі) з тренером-викладачем ККСС «Олімп» Олегом Вітковським і випускницею секції карате-кіокушин южно-українського спорткомплексу срібним призером Чемпіонату Європи 2013 року Анастасією Фурсою

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...