Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Калейдоскоп спортивних новин
AA

Калейдоскоп спортивних новин

18 березня змагальний сезон 2023 року успішно розпочали вихованці секції спортивного орієнтування СК «Олімп» УСО ВП ПАЕС прийнявши участь у «Весняній першості міста Южноукраїнська».

Спортивний захід, який було організовано спільними зусиллями відокремленого підрозділу   громадського   об`єднання   «Федерація  спортивного  орієнтування  України в Миколаївській області» та управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, відбувся у форматі тренувальних змагань біля с. Бузьке Южноукраїнської міської територіальної громади Вознесенського району. Переможцями серед юних орієнтувальників міста у своїх вікових категоріях стали вихованці СК «Олімп» УСО ВП ПАЕС:

                                                           Бортник Антоніна                (група Ж-12)

                                                           Драченко Аліна                    (група Ж-14)

                                                           Арванінова Маргарита        (група Ж-16)

                                                           Джус Назар                           (група Ч-12)

                                                           Литвин Ярослав                   (група Ч-14)

                                                           Руснак Максим                     (група Ч-16)

Вітаємо спортсменів та тренера-викладача СК «Олімп» Свідніцьку Лесю Григорівну з початком змагального сезону 2023 року та щиро бажаємо вдалого старту на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування, який відбудеться на початку квітня у місті Мукачеве Закарпатської області!


БОРОТЬБА ГРЕКО-РИМСЬКА

18 березня відбувся відкритий чемпіонат міста Кривого Рогу з боротьби греко-римської серед юнаків. Змагання, які були присвячені пам’яті Заслуженого тренера України, Майстра спорту СРСР Москаленко А.Г., зібрали в міському Палаці спорту СК «Локомотив» більше ніж 100 учасників.

З метою вшанування пам’яті відомого борця та підвищення своєї спортивної майстерності, участь у змаганнях прийняли 2 вихованця секції греко-римської боротьби СК «Олімп» УСО ВП ПАЕС. Результатом виступу наших хлопців на турнірі стали 2 медалі:

1 місце – Величко Владислав (2009 р.н., в.к. до 52 кг)

3 місце – Тимошенко Микита (2007 р.н., в.к. до 57 кг)

Вітаємо спортсменів, їх батьків та тренерів Карая Бутхзузі Емірійовича і Чебанова Дениса Сергійовича! 

І щиро бажаємо нових спортивних досягнень команді южноукраїнських борців, які незабаром стартують у складі національної збірної команди України U-15 та U-17 до міста Таллінн (Естонія) для участі у міжнародному турнірі!

На фото зліва направо: учасники відкритого чемпіонату міста Кривий Ріг з боротьби греко-римської Величко Владислав та Тимошенко Микита


ФУТЗАЛ

19 березня в ігровій залі спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС відбулися чергові матчі останнього туру чемпіонату Миколаївської області з футзалу сезону 2023 року серед юнацьких команд 2009-2010 та 2011-2012 років народження.

18 дитячих команд, які на протязі більше місяця демонстрували свою майстерність, спритність та жагу до перемоги, завершили свої виступи на цих змаганнях. Дивовижне свято подарували юні спортсмени всім шанувальникам цього чудового виду спорту: фантастичний дриблінг, філігранні передачі, майстерне виконання «стандартів», видовищні голи та несподівані результати, які іноді були справжньою перевіркою на стресостійкість для керманичів команд та вболівальників.

Ми пишаємося вихованцями секції футболу СК «Олімп» УСО ВП ПАЕС, які під керівництвом тренера-викладача Яроховича Сергія Павловича стали срібними призерами чемпіонату Миколаївської області з футзалу в обох вікових категоріях !!!

Команда СК «Олімп» 2011-2012 р.н., зігравши 11 матчів турніру, перемогла у 9 іграх чемпіонату, зайнявши 2 місце серед 12 команд-учасниць цієї вікової групи.

 

На фото команда СК «Олімп» 2011-2012 р.н.; ряд зверху зліва направо: Попов Данило, Пасічник Роман, Фоміцький Олексій, Лемех Роман, Стародуб Олександр, тренер-викладач Ярохович Сергій Павлович, Фільварченко Роман, Заєць Олексій, Хоршев Антон; ряд знизу зліва направо: Іртищев Дмитро, Макуха Арсеній, Неграй Олександр, Гранковський Нікіта, Одольчук Ярослав, Алтухов Артем

 

Більш доросла за віком команда СК «Олімп» 2009-2010 р.н. здобула 8 перемог в 10 зіграних матчах, що дозволило нашим хлопцям піднятися на другу сходинку загальної турнірної таблиці змагань серед 6 команд-учасниць, маючи в своєму активі 24 очка. Відставання «олімпівців» від першого місця, яке виборола команда ФК «Вікторі»  (м. Первомайськ), склала різниця в 1 очко.

На фото команда СК «Олімп» 2009-2010 р.н.; ряд зверху зліва направо: Шарата Владислав, Левченко Олександр, Смірнов Максим, Сисоєв Єгор, Колесник Дмитро, Афонькін Артем, тренер-викладач Ярохович Сергій Павлович; ряд знизу зліва направо: Воробйов Владислав, Назаров Максим, Спанчак К.М., Ненько Георгій, Фоміцький Олексій, Мазур Іван, Матевощук Богдан

За результатами змагань суддівська колегія нагородила найкращих гравців чемпіонату.  Приємно, що капітани наших обох команд – Назаров Максим та Фоміцький Олексій – стали володарями цього почесного титулу!

 

На фото тренер-викладач з футболу СК «Олімп» Ярохович Сергій Павлович та капітан команди СК «Олімп» 2009-2010 р.н. Назаров Максим

 

На фото тренер-викладач з футболу СК «Олімп» Ярохович Сергій Павлович та капітан команди СК «Олімп» 2011-2012 р.н. Фоміцький Олексій

Крім того, на рахунку капітана нашої команди – Фоміцького Олексія (2011 р.н.) – найбільша кількість зіграних матчів у цьому турнірі! Олексій став єдиним гравцем змагань, який, завдяки своїй майстерності у досить юному віці, грав в основному складі обох наших команд на чемпіонаті області!           


Вітаємо всіх наших спортсменів! Вітаємо батьків юних футболістів, які попри всі труднощі сьогодення підтримують своїх дітей щодо їх прагнення займатися спортом! І звісно вітаємо Людину, яка на протязі багатьох років продовжує на найвищому рівні виконувати своє життєве призначення та виховувати дітей через заняття спортом – тренера СК «Олімп» з футболу Яроховича Сергія Павловича!

Р.S. Поки гравці команд СК «Олімп» 2009-2010 та 2011-2012 р.н., мали 18 березня день відпочинку перед останнім туром чемпіонату області з футзалу, тренер Ярохович С.П. разом з командою СК «Олімп» 2008 року народження прийняв участь у благодійному турнірі з міні-футболу «Кубок Незламності», який відбувся саме 18 березня у смт. Арбузинка.

У змаганнях, присвячених Дню українського добровольця, взяли участь 6 команд цієї вікової категорії, серед яких були гравці ДЮСШ смт. Братське, смт. Новий Буг, с. Новоселівка, смт. Арбузинка, с. Мар’ївка та «олімпівці»  представники м. Южноукраїнська.

Результатом участі южноукраїнців у турнірі стали 5 зіграних матчів, в яких наші хлопці здобули 5 перемог та отримали 1 місце!

Вітаємо з цією перемогою команду СК «Олімп» 2008 р.н. у складі гравців: Єкушенко Олександр, Ісаєнко Владислав, Франчук Богдан, Литвиненко Максим, Прокопець Роман, Чумак Єгор, Повознюк Вадим, Серьогін Андрій, Новицький Данило, Климчук Артур та тренера команди Яроховича Сергія Павловича! Низький уклін та подяка Сергію Павловичу, який для своїх вихованців є життєвим прикладом та взірцем справжньої відданості його величності футболу!

 

 

Читайте також

Його величність футбол!

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Шалені емоції та щирість почуттів, непередбачуваність та неймовірна розв’язка, командний дух т...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

ПЛАВАННЯ В період з 7 по 9 квітня команда юних вихованців відділення плавання СК «Олімп» УСО ВП П...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

ФУТЗАЛ 12 березня в спорткомплексі «Олімп» відбулися чергові матчі чемпіонату Миколаї...

Його величність – футбол

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

5 березня 2023 року в ігровій залі спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС відбулися ігри 5-г...