Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Калейдоскоп спортивних новин
AA

Калейдоскоп спортивних новин

ФУТЗАЛ

12 березня в спорткомплексі «Олімп» відбулися чергові матчі чемпіонату Миколаївської області з футзалу сезону 2023 року серед юнацьких команд 2009-2010 та 2011-2012 р.н.

Вихованці дитячої секції футболу СК «Олімп» УСО ВП ПАЕС, яку очолює досвідчений тренер з футболу Ярохович Сергій Павлович, зігравши у цей день 4 гри, здобули 4 перемоги!!!

Команда СК «Олімп» 2011-2012 року народження впевнено перемогла команду ДЮСШ смт. Єланець з рахунком 3:1 та команду ФК «Вікторі» (м. Первомайськ) з рахунком 3:0!

Ще більш впевнену перемогу з рахунком 8:1 здобула команда СК «Олімп» 2009-2010 р.н. в матчі 7-го туру чемпіонату над командою ДЮСШ смт. Веселиново!

Але те, що відбувалося в цей день на ігровому майданчику далі, де у грі 8-туру зустрілися лідери змагань цієї вікової категорії – СК «Олімп» та ФК «Вікторі» (м. Первомайськ) – припустити не міг ніхто!

Обидві команди, розуміючи шо ця очна дуель може бути вирішальною щодо виявлення чемпіону змагань, виставили найпотужніший склад, спрямований тільки на перемогу!  Для розуміння напруження емоцій цього матчу, треба додати, що спортивний жереб вже зводив ці дві команди у 4-му турі першого колу змагань (19 лютого 2023 року), в якому южноукраїнські хлопці поступилися з рахунком 0:5. 

Перший тайм 8-го туру розпочався активним штурмом наших воріт зі сторони суперників, закінчившись з рахунком 4:2 на користь ФК «Вікторі». Але те, що зробили наші хлопці у другому таймі цього вирішального матчу, проявивши неймовірну силу духу та жагу до перемоги (!), вразило не тільки всіх присутніх шанувальників футболу, а й суддівську колегію ! За 15 хвилин другого тайму южноукраїнці не тільки зрівняли рахунок, а й перебравши ініціативу на себе, виграли це протистояння з рахунком 6:4 !!!

На даний час команда СК «Олімп» 2009-2010 р.н. очолює турнірну таблицю чемпіонату Миколаївської області з футзалу, а команда гравців СК «Олімп» 2011-2012 р.н. посідає 2 сходинку серед 12 команд своєї вікової групи!

Заключні тури змагань відбудуться 19 березня, тож бажаємо нашим хлопцям впевненості у своїх силах, а керманичу обох команд «олімпівців» – Яроховичу Сергію Павловичу – отримати задоволення від професіоналізму та майстерності своїх вихованців!

 

ГРЕКО-РИМСЬКА БОРОТЬБА

11 березня 2023 року южноукраїнські борці прийняли участь у відкритій першості міста Подільськ Одеської області з греко-римської боротьби.

Перевірити свою спортивну майстерність у цей день на змаганнях в Подільську зібралися 62 спортсмена греко-римського стилю. Попри невелику кількість учасників, техніку боротьби у деяких вагових категоріях на борцівському килимі демонстрували призери і навіть переможці чемпіонатів України серед молодших юнаків.

Команда у складі 10 юних вихованців СК «Олімп» УСО ВП ПАЕС повернулася додому з новими перемогами, додавши до спортивної скарбнички 10 медалей різного ґатунку!!!

Чемпіонами та призерами змагань у своїх вагових категоріях стали:

1 місце:

Кісенко Максим        (в.к. до 35 кг, 2012 р.н.)

Тимошенко Микита  (в.к. до 57 кг, 2007 р.н.)

Ступак Данило          (в.к. до 85 кг, 2009 р.н.)

2 місце:

Скляренко Ігор           (в.к. до 29 кг, 2013 р.н.)

Пелюх Костянтин     (в.к. до 32 кг, 2012 р.н.)

Мутовкін Данило       (в.к. до 35 кг, 2012 р.н.)

Подобний Станіслав (в.к. до 42 кг, 2010 р.н.)

3 місце:

Юркевич Назар         (в.к. до 29 кг, 2014 р.н.)

Величко Владислав  (в.к. до 52 кг, 2009 р.н.)

Чемшит Олексій        (в.к. до 52 кг, 2009 р.н.)

Вітаємо наших хлопців, їх батьків та тренерів-викладачів СК «Олімп» Чебанова Дениса Сергійовича та Карая Бутхузі Емірійовича з новими перемогами!  Висловлюємо щирі слова поваги організаторам змагань та всім людям, причетним до розвитку фізичної культури і спорту в Україні за те, що в такий непростий для всіх нас час вони продовжують організацію та проведення спортивних заходів для дітей, мотивуючи їх до подальших занять спортом!!!

 

Читайте також

Його величність футбол!

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Шалені емоції та щирість почуттів, непередбачуваність та неймовірна розв’язка, командний дух т...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

ПЛАВАННЯ В період з 7 по 9 квітня команда юних вихованців відділення плавання СК «Олімп» УСО ВП П...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

18 березня змагальний сезон 2023 року успішно розпочали вихованці секції спортивного орієнтування СК...

Його величність – футбол

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

5 березня 2023 року в ігровій залі спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС відбулися ігри 5-г...