Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація щодо Міжнародного фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest
AA

Інформація щодо Міжнародного фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest

08-11 травня 2019 року у місті Славутичі Київської області відбудеться І Міжнародний фестиваль для людей поважного віку GOLDenFest.

Місією фестивалю є підвищення якості життя людей поважного віку, адаптація осіб старше 55 років до сучасного суспільного життя; створення умов для їх спілкування та самореалізації, задоволення соціальних потреб, розвиток культурно-туристичного потенціалу міста Славутича та регіону.

Оргкомітет GOLDenFest має на меті залучити осіб старше 50 років до культурно-мистецьких, фізкультурно-оздоровчих та розважальних заходів.

У програмі фестивалю заплановано проведення індивідуальних та колективних спортивних змагань, конкурсів виконавської майстерності зі співів, танців, малювання та інших видів художньої творчості, екскурсій, концертів, кінопереглядів. Родзинкою події стане урочиста ходи у день відкриття фестивалю для учасників, гостей та жителів міста.

Детальна інформація про фестиваль є на веб-сайті https://arr.in.ua/ або на сторінці GOLDenFest – Slavutych у мережі фейсбук. Реєстрація для участі у фестивалі здійснюється через електронну адресу goldenfestslavutych@gmail.com до 01 квітня 2019 року.

Оргкомітет фестивалю: КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради, телефони (04579) 22250, 0503531135.

Запрошуємо на GOLDenFest до Славутича – міста нових ідей!

Читайте також

Хибне повідомлення про мінування

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

До виконавчого комітету надійшло повідомлення про мінування адміністративної будівлі. Після виявленн...

Увага! Вакансії!

Комунальне книготорговельне підприємство «Кобзар» Южноукраїнської міської ради 

Комунальне книготорговельне підприємство «Кобзар» Южноукраїнської міської ради інфо...

Оголошення про вакансію

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради вакантна посада старшого інспектора інспекції з...

Оголошення

Южноукраїнське міське відділення управління поліції охорони в Миколаївській області

Запрошуємо 01.03.2024 на 13.00 на проведення інформаційно-роз'яснювального заходу "Бе...