Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ФАО надасть насіння зернових для підтримки фермерів під час осінньої посівної кампанії
AA

ФАО надасть насіння зернових для підтримки фермерів під час осінньої посівної кампанії

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки Урядів Японії та Норвегії реалізує програму підтримки малих фермерів під час осінньої посівної кампанії 2023 року. Заявки на участь у програмі приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР) до 20 липня 2023 року. 

Програма реалізується в  найбільш постраждалих від війни областях України. У межах програми кожен відібраний фермер отримає 2 тонни насіння озимих культур, достатніх для засіву 10 гектарів землі. Заявники можуть обрати одну з двох озимих культур: пшеницю або ячмінь.

У програмі можуть брати участь лише фізичні особи-підприємці та фізичні особи, які володіють або орендують сільськогосподарські угіддя площею від 5 до 100 гектарів.

Участь у зазначеній програмі залежить від своєчасного фінансування з боку партнерів та доступності насіння від місцевих постачальників.

Заявки на участь у програмі приймаються виключно через Державний аграрний реєстр до 20 липня 2023 року. Подання заявки за цією програмою не гарантує, що допомога буде надана. 

Реєстрація у Державному аграрному реєстрі за посиланням: https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-zareyestruvatysia.

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...