Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Доповіді представників Южно-Української АЕС - у числі призерів галузевого конкурсу наукових проектів
AA

Доповіді представників Южно-Української АЕС - у числі призерів галузевого конкурсу наукових проектів

За результатами конкурсу наукових доповідей серед молодих атомників України роботи трьох представників ЮУАЕС увійшли до числа призерів. Южно-Українську атомну станцію на галузевому конкурсі наукових проектів у виробничому, соціальному та профспілковому напрямках представляли інженер-програміст цеху теплової автоматики і вимірювань Юлія Безбабна,  провідний інженер з управління реактором Олег Іщенко та інженер виробничо-технічної служби Андрій Плучик відповідно.

Конкурси наукових доповідей молодих працівників НАЕК «Енергоатом» (вік до 35 років) - щорічний захід. Цього року він об'єднав конструктивно мислячу молодь усіх діючих українських атомних станцій, відокремлених підрозділів «Атомремонтсервіс» і «Науково-технічний центр», а також дирекції компанії. Обмінюючись своїми розробками в царині безпечної експлуатації АЕС, вони запропонували на суд журі практичні рішення з різних напрямків використання ядерних технологій і розвитку галузі в цілому.

Про значення, яке в Енергоатомі приділяється розробкам молодих атомників, свідчить той факт, що комісію з виробничого напрямку нинішнього року очолював заступник генерального інспектора - директор з нагляду за безпекою НАЕК Володимир Новіков, а з соціального та профспілкового напрямків - директор Дирекції з кадрів і соціальних питань компанії Григорій Муляр.

Авторка роботи «Контроль температурних показників з використанням алгоритмічних графічних програмних засобів» южно-українка Юлія Безбабна підкреслює, що тема її доповіді народилася під час виконання робіт з реконструкції другого енергоблока. «Тоді нашим фахівцям довелося шукати шляхи оптимізації подачі візуальної інформації в процесі температурного контролю. Саме ці напрацювання лягли в основу моєї доповіді», - зазначила Ю.Безбабна. Її роботі присуджено третє місце у виробничому напрямку конкурсу.

В соціальній і профспілковій секціях у представників ЮУАЕС Олега Іщенка (доповідь «Про таланти та формування кадрового резерву») і Андрія Плучика (доповідь «Проект створення політичної партії на платформі ФПУ (Федерація профспілок України)» - другі призові місця.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...