Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Допомога ветеранам, ветеранкам, військовослужбовцям та членам їх родин - у «Сервісному офісі у справах ветеранів»
AA

Допомога ветеранам, ветеранкам, військовослужбовцям та членам їх родин - у «Сервісному офісі у справах ветеранів»

Минулого тижня  фахівець із супроводу ветеранів та демобілізованих осіб Сіденко Богдана взяла участь у 6-денному навчальному курсі теорії та практики на тему: «Система супроводу ветеранів та ветеранок у громадах із застосуванням кейс менеджменту». Навчання було організоване ГО «Простір можливостей» на базі їх тренінгового центру. 

За ці дні учасниками навчання було пропрацьовано ряд цікавих тем і  технік, як то - психологічний блок, основи ведення випадку, портрети цільових груп та їх запити, відпрацьовували  алгоритми роботи із родинами безвісти зниклих, родинами загиблих та членами сімей тих, хто чекає. Не оминули теми адвокації, комунікації, медичного забезпечення та реабілітації, специфіка ветеранського бізнесу, робота в стресових умовах, вшанування пам’яті тощо. Головною метою даного навчання  було - покращення роботи  в громадах задля створення  якнайкращих умов для  ветеранів, заради ветерана.

З новими знаннями фахівець  «Сервісного офісу у справах ветеранів»  готова приймати запити та допомагати нашим ветеранам, ветеранкам, військовослужбовцям та членам їх родин за адресою: б-р Квітковий 9 та/або по телефону (063) 3181015.

 

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Увага ветеранам!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Онлайн курси програмування та ІТ-професій з гарантією працевлаштування від Mate...

​​​​​​​Соціальні послуги для полонених, цивільних, яких незаконно утримує агресор, звільнених з полону та членів їхніх родин: як можна отримати?

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Міністерство соціальної політики України робить все можливе, щоб військовоп...