Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги опікунів! Про подання щорічного звіту
AA

До уваги опікунів! Про подання щорічного звіту

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради нагадує опікунам недієздатних повнолітніх осіб, що до 01.02.2022 р. потрібно подати обов’язковий щорічний звіт опікуна (за 2021 рік).

У звіті необхідно відобразити всі дії протягом року щодо захисту прав та інтересів підопічних, у тому числі щодо збереження належного їм майна, здійснення повного медичного обстеження підопічних. Відповідно до п.4.11 Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім'ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства праці та соціальної політики України 26.05.99 N 34/166/131/88 опікуни (піклувальники) подають щорічно, не пізніше 1 лютого, до органу опіки та піклування звіт про свою діяльність за минулий рік щодо захисту прав та інтересів підопічних, у тому числі щодо збереження належного їм майна та житла.

Для надання звіту опікуна щодо своєї діяльності за 2021 рік Вам необхідно звернутися до управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради за адресою: букльвар Цвіточний,б.4, кабінет 5. Довідки за телефоном: т.5-50-03.

 

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...