Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги малого і середнього бізнесу! Ukraine Rebuilding Task Force – готуймося до великої реконструкції!
AA

До уваги малого і середнього бізнесу! Ukraine Rebuilding Task Force – готуймося до великої реконструкції!

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Visionest Institute (Естонія)оголошують набір на міжнародну програму для представників малого і середнього бізнесу з індустрій, які задіяні у відбудові України!

Ukraine Rebuilding Task Force - це підвищення навичок малих та середніх підприємств у доступі до західних ринків та співробітництві з міжнародними компаніями щодо відбудови України з акцентом на цифровізації та сучасних know-how в розвитку бізнесу. Чисельним міжнародним організаціям та компаніям, які фінансуватимуть та братимуть участь у відбудові нашої держави, будуть потрібні надійні та кваліфіковані партнери в усіх регіонах.

Під час навчання на програмі підприємці отримують знання та практичні навички для інтернаціоналізації своєї діяльності, грамотної роботи з цифровими медіа, пошуку партнерів та втановлення ділових відносин, і багато чому ще. Ви створите план для свого підприємництва та долучитесь до спільноти однодумців, з якими зможете реалізувати спільні проєкти з відбудови України.

Кому корисна Програма?

Підприємцям, менеджерам та керівникам компаній та організацій, які працюють у архітектурі, містоплануванні, інжинірингу, консалтингу та планують брати участь або ініціювати міжнародні проєкти.

ВАЖЛИВО!

  • Від кожної компанії має бути заявлено хоча б одну жінку
  • Участь у програмі можуть брати внутрішньо переміщені особи

Що передбачено?

  • дистанційне навчання в закритому віртуальному тренінговому центрі;
  • 2 формати навчання: самостійний та з менторською підтримкою;
  • 8 навчальних модулів протягом 8 місяців;
  • живі онлайн сесії з міжнародними експертами – менторами Програми;
  • сертифікат міжнародного зразка;
  • нетворкінг та секторальна кооперація для побудови партнерств, розвитку спільних проєктів, пошуку нових міжнародних контактів для відбудови України;
  • можливість персональних онлайн сесій з ІТ – менторами, які підтримують вас в процесі діджиталізації та розвитку проєктів (Увага! Доступні 50 місць).

Про особливості форматів навчання, переваги та можливості Програми читайте детальніше тут

Направляйте Ваші заявки на участь за посиланням.

Хочете дізнатись більше? Запрошуємо на інформаційну зустріч у ZOOM 27.06.2023! Реєстрація – за посиланням

_____

Програму Ukraine Rebuilding Task Force розроблено Visionest Institute (Естонія) та впроваджено у співпраці з ДУ Офіс з Розвитку Підприємництва та Експорту в межах національного проєкту Дія.Бізнес.

Проєкт реалізовано за фінансової підтримки Офісу координатора допомоги Європі та Євразії Державногодепартаменту США в рамках 10-го раунду Програми партнерства з розвитку співпраці (DCP) та Естонського центру міжнародного розвитку (ESTDEV).

 

Читайте також

Корисний тренінг для команди керівників та спеціалістів, які працюють з сім’ями, дітьми та молоддю Южноукраїнської міської територіальної громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міжнародна благодійна організація «Партнерство кожній дитині»  у рамках проєкту &la...