Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги керівників підприємств, установ та усіх інших організацій громади!
AA

До уваги керівників підприємств, установ та усіх інших організацій громади!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради наголошує на тому, що в умовах війни постійно збільшується кількість маломобільних громадян (осіб з інвалідністю, ветеранів війни, осіб похилого віку), які постраждали від російської військової агресії та потребують нашої уваги.

З метою створення безперешкодного середовища для маломобільних груп населення, забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізовувати свої права, отримувати послуги на рівні з іншими шляхом інтегрування фізичної, інформаційної, цифрової, соціальної та громадянської, економічної та освітньої безбар’єрності до всіх сфер життя, Вам необхідно самостійно вирішити питання забезпечення безперешкодним доступом (облаштування пандусами, поручнями) Вашої організації, установи, підприємства та прилягаючої території.

Ваш обов’язок визначено Законом України від 21.03.1991 № 875-XII «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», від 06.10.2005 № 2961-IV «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні» та постановою Кабінету Міністрів України   від 26.05.2021 №537 «Про затвердження Порядку проведення моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю».

Читайте також

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...