Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Міжнародного дня Червоного хреста  презентували виставку дитячих малюнків
AA

До Міжнародного дня Червоного хреста  презентували виставку дитячих малюнків

Сьогодні, 8 травня, Міжнародний день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Червоний Хрест – це одна з найвідоміших гуманітарних організацій світу. Саме 8 травня майже 200 років тому народився її засновник Анрі Дюнан. Він був успішним швейцарським бізнесменом, доки сам не зіткнувся з жахами війни. Без жодної медичної освіти, він став справжнім борцем за життя поранених. З тих пір організації Червоного Хреста почали створюватись по всьому світу і розвиватись.

У Южноукраїнській громаді міська організація Товариства Червоного Хреста України є незамінним осередком допомоги людям, їх постійної підтримки, про яку ми розповідали неодноразово.

До знаменної дати в закладі презентували виставку дитячих малюнків «Ми завжди поруч», підготовлену учнями навчальних закладів Южноукраїнська.

Дитячі роботи відображають їх внутрішній світ, дитячу доброту, бажання та готовність допомогти людям, уміння співпереживати у горі, бути милосердними, жити з оточуючим світом у злагоді і мирі.

 

Читайте також

2 квітня виповнюється 37 років від дня присвоєння новозбудованому населеному пункту ЮУ АЕС найменування "Южноукраїнськ"

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Навесні 1975 року на майданчик майбутнього Южноукраїнського енергокомплексу прибули перші бригад...

Дорогі жінки!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від імені чоловічої половини нашої громади щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Серед...