Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | «БУДЖАК РЕЛІФ» з турботою про НАС
AA

«БУДЖАК РЕЛІФ» з турботою про НАС

У черговий раз до нас завітали представники благодійного фонду «Буджак-Реліф», які за короткий час стали справжніми друзями нашої громади, адже неодноразово проявляли свою підтримку, надаючи ряд необхідної гуманітарної допомоги: паливні брикети, буржуйки, продукти харчування.

Цього разу передали тактичні рюкзаки наповнені медичними засобами для надання першої медичної допомоги. Ці рюкзаки розподіллено між міською багатопрофільною лікарнею, міським центром первинної медико-санітарної допомоги, відділенням поліції №3 Вознесеньского районного управління поліції ГУНП, 1 державним пожежно-рятувальним загоном ГУДСНС, комунальними підприємствами, соціальними установами міста, старостинськими округами МТГ.

Представники даних організацій отримали допомогу особисто з рук голови БО «Благодійний фонд «Буджак Реліф» Артема Булгару, кожен висловив подяку за необхідний інвентар.

Також передали 400 комплектів продуктових наборів, який розділили між Іванівським та Костянтинівським старостинськими округами. До кожного набору входили крупи, олія, мука, печиво, чай, тушонка, паштет, тощо.

Секретар міської ради Олександр Акуленко щиро подякував за постійну увагу з боку фонду та міжнародних партнерів IBC, UMCOR  та Action Medeor, зазначивши, що їх допомога край важлива для населення, для внутрішньо-переміщених осіб, які тимчасово проживають в нашій громаді.

Артем Булгару поділився, що фонд готує ряд інших проектів, тож на цій зустрічі співпраця не завершується.

 

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...