Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Бібліошоу «Полум’яне серце великого педагога» 28 вересня - 105 років від дня народження Василя Сухомлинського
AA

Бібліошоу «Полум’яне серце великого педагога» 28 вересня - 105 років від дня народження Василя Сухомлинського

У читацькій залі дитячої бібліотеки зібралися третьокласники четвертого ліцею разом із вчителем Людмилою Семенютіною. Бібліотекар молодшого відділу Марина Чабан підготувала для дітей цікаву розповідь про життя великого Сухомлинського, пізнавальне відео про його творчість та методи виховання. Також відео його цікавих висловів, які зараз дуже актуальні і пізнавальні. Тематична викладка літератури творів автора, які є в дитячій бібліотеці на молодшому відділі «Гаряче серце віддане дітям», не могла не вразити дитячі серця. Кольорові, ілюстровані з великим шрифтом книги знайомили гостей із різносторонньою тематикою: добро, ввічливість, щирість, щедрість, працьовитість, людяність товариськість тощо. Серія «Кращі казки та оповідання» найкраща для виховання юних школярів. Бібліотекар Марина Чабан прочитала дітям цікаве оповідання з цього збірника «Згаяний день». Кожен користувач мав змогу висловити свою думку про прослухане та навчитися виражати свої думки.

Проводячи заходи такого типу, ми ставимо собі за мету - виховання у підростаючого покоління почуття любові та поваги до української культурної спадщини, а саме: письменників, поетів, педагогів, діячів культури. У наш непростий час це дуже важливо! Ми маємо виховувати дітей патріотами своєї держави, яким її доля не байдужа і які в будь яку хвилину зможуть її захистити!!! 

 

Читайте також