Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 29 січня по 05 лютого 2024 року
AA

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 29 січня по 05 лютого 2024 року

29 січня о 8:11 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в с. Костянтинівка брат чоловіка, який мешкає в Южноукраїнську, постійно погрожує заявниці фізичною розправою. Поліція виявила біля будинку заявницю, яка в подальшому в письмовій заяві повідомила про те, що рідний брат її чоловіка протягом останніх двох днів вчиняє щодо неї домашнє насильство психологічного характеру: в телефонному режимі висловлюється нецензурною лайкою, погрожує фізичною розправою. Наряд поліції встановив місце знаходження громадянина та склав щодо нього протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 КУпАП та виніс заборонний тимчасовий припис. З чоловіком проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому будь-яких порушень.


29 січня о 17:10 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на зупинці громадського транспорту по пр. Незалежності хуліганить невідомий чоловік у стані сп’яніння. Поліція виявила на зупинці мешканця с. Богданівка 1962 року народження, який знаходився у п’яному вигляді, хитався, мав неохайний вигляд, чим порушував людську гідність та мораль. Щодо громадянина було складено постанову про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 178 КУпАП.


30 січня о 08:45 надійшло повідомлення зі служби 102 про ДТП на вулиці Олімпійській. При відпрацюванні повідомлення було встановлено, що водій на автомобілі Hyundai I30 рухався по вул. Спортивній до перехрестя з вул. Олімпійською, попереду нього рухався автомобіль ВАЗ-2106, який зупинився на перехресті, а потім почав здійснювати рух заднім ходом, внаслідок чого зіткнувся з автомобілем заявника. Наряд поліції з’ясував обставини події, зібрав необхідні матеріали. Щодо водія ВАЗ-2106 було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 ч. 1, ст. 124 КУпАП, з ним також проведено профілактичну бесіду.


30 січня о 14:24 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 8 по вул. Миру чоловік в стані алкогольного сп’яніння забрав гроші заявниці, веде себе неадекватно. Поліція встановила, що до заявниці прийшов її чоловік, з яким вони не розлучені, але проживають окремо, громадянин у п’яному вигляді вчинив домашнє насильство: висловлювався на її адресу нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою, затіював бійку, на зауваження не реагував. Наряд поліції отримав письмове пояснення та заяву від жінки та склав щодо її чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП, а також виніс тимчасовий заборонний припис.


2 лютого о 08:11 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 3 по пр. Соборності громадянин у стані алкогольного сп’яніння поводить себе неадекватно та агресивно, лається на заявницю. Жінка заявила, що біля третього під’їзду будинку до неї підійшов громадянин у п’яному вигляді та безпідставно почав ображати її нецензурною лайкою, намагався затіяти бійку, погрожував фізичною розправою, на зауваження та вимогу припинити не реагував. Щодо громадянина було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП, з ним проведено профілактичну бесіду.


3 лютого о 00:55 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у третьому під’їзді будинку № 3 по вул. Енергобудівників сусіди дуже шумлять. Поліція виявила чоловіка в одній з квартир будинку, який голосно викрикував та гучно слухав музику. Щодо громадянина було складено постанову про адміністративне правопорушення за ст. 182 ч. 1 КУпАП, з ним проведено профілактичну бесіду. Заявник в телефонному режимі пояснив, що від написання письмового пояснення відмовляється, тому що бажає залишитися  анонімом.


3 лютого о 21:25 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля кафе «Дакі» дівчина приблизно 25 років поводить себе неадекватно, намагається вчинити бійку. Поліція, що прибула на місце події, встановила наступне: в кафе «Кружка» сиділи та відпочивали дві компанії, між ними почалася словесна перепалка, в ході якої молода дівчина почала висловлюватися на адресу заявника нецензурною лайкою, той в свою чергу також висловлювався нецензурною лайкою, обидва при цьому перебували у п’яному стані. Опитавши обидві сторони та встановивши всі обставини, наряд поліції склав два протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 173 КУпАП, також з обома учасниками події було проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому будь-яких порушень громадського порядку та спокою громадян.


4 лютого о 01:42 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в одній з квартир будинку № 20 по пр. Незалежності сусіди заявника гучно себе поводять. Поліція виявила чоловіка, який гучно слухав музику в своїй квартирі, чим порушив громадський порядок та спокій громадян. Щодо нього було складено постанову про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 182 КУпАП.


4 лютого о 21:39 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 6 по вул. Європейській чоловік в стані алкогольного сп’яніння вчиняє фізичне та психологічне насильство. Поліція встановила, що громадянин вчинив щодо своєї дружини домашнє насильство психологічного характеру. В подальшому щодо нього було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП та винесено терміновий заборонний припис терміном на 3 доби.

Читайте також

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 08 квітня по 14 квітня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

08.04.2024 о 18:42 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в дворі житлового будинку по вулиц...

Шахрайські повідомлення у «будинкових чатах»: поліцейські закликають не реагувати на сумнівні посилання у месенджерах

Вознесенське районне управління поліції

Зловмисники все частіше ошукують людей за допомогою так званого фішингу. Злочинна схема, за якою...

«Вам нараховано допомогу від ООН»: поліцейські застерігають громадян від шахрайських схем

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Аферисти розсилають користувачам соцмереж повідомлення про неіснуючі виплати або допомогу. Пропонуют...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 01 квітня по 07 квітня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

01.04.2024 о 11:15 із заявою звернувся мешканець смт. Костянтинівка, повідомив що, 31.03.2024 р. бли...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 24 березня по 31 березня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

24.03.2024 о 00:27 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у сусідів відбувається бійка, чути...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 18 по 24 березня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

19 березня о 18:41 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 10 по проспекту Соборн...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 26 лютого по 03 березня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

26 лютого о 16:27 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля будинку № 52 по вулиці Європей...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 19 по 25 лютого 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

19 лютого о 13:18 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в с. Іванівка в багатодітній сім&rs...