Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання 10 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання
AA

Відбулося засідання 10 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання

28 квітня відбулося засідання 10 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якій розглянуто 35 питань порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 27 депутатів Южноукраїнської міської ради, депутат Миколаївської обласної ради Колесніков В.В., перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяца Г.Ф., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчак О.М., керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В., заступник керівника Первомайської місцевої прокуратури Коцюба О.П., помічники депутатів та мешканці міста.

Міською радою заслухано інформацію про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І квартал 2016 року та прийнято рішення про внесення змін до бюджету міста на поточний рік.

Прийнято рішення про створення комунального підприємства Южноукраїнської  міської  ради «Служба комунальних лабораторій».

Депутати затвердили «Інноваційно-інвестиційний проект «Каскад», його складову КС КТД – комунальна система комерційно-технологічної диспетчеризації».

Відповідно до прийнятого рішення визначено, що Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська здійснює повноваження щодо формування та ведення реєстру територіальної громади; реєстрації місця проживання, зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб; надання відомостей з Державного земельного кадастру.

Внесено зміни до:

Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська та пропорції її розподілу;

міської Програми капітального будівництва об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки;

міської програми «Охорона тваринного світу та регулювання чисельності бродячих тварин в місті Южноукраїнську на 2012-2016 роки».

Депутати Южноукраїнської міської ради затвердили Положення про управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці міської ради в новій редакції і Положення про організаційно-контрольний відділ апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету,  прийняли ряд процедурних питань.

Також міською радою прийняті рішення про приватизацію житла, щодо виключення з числа службових жилих приміщень квартир, зміну поштової адреси житлового приміщення та рішення з питань врегулювання земельних відносин у місті.

Частина рішень не прийнята, в тому числі: рішення «Про затвердження Генерального плану міста Южноукраїнська, плану зонування території та детального плану території мікрорайону  № 6.»

Результати поіменного голосування міського голови та депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання (загальний реєстр прийнятих рішень) 10 сесії від 28.04.2016

 

 

 

Читайте також

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, прав національних меншин

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

22.07.2024 відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони...

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 22.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перелік...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 22.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 22 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, матроса 36-ї окремої бриг...