Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Урочистості, присвячені 72-ій річниці визволення Миколаївщини від фашистських загарбників
AA

Урочистості, присвячені 72-ій річниці визволення Миколаївщини від фашистських загарбників

23 березня на Меморіальному комплексі Захисникам Вітчизни відбувся урочистий мітинг, присвячений 72-ій річниці визволення території міста Южноукраїнська та Миколаївської області від фашистських загарбників.

На заході були присутні представники виконавчих органів ради, відокремленого підрозділу "Южно - Українська АЕС" ДП НАЕК "Енергоатом", установ, організацій, учні Южноукраїнськго машино-будівного ліцею, жителі міста.

До слова були запрошені:  від імені влади міста - заступник міського голови Олександр Кольчак та  голова міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил В’ячеслав Сидорович  Громенко.

Присутні на мітингу вшанували загиблих воїнів на берегах Південного Бугу хвилиною мовчання та поклали квіти до Меморіального комплексу Захисникам Вітчизни.

Делегація на чолі з  головою міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил В’ячеславом Сидоровичем  Громенко відправилась до села Костянтинівка для участі в урочистих заходах.

 Після покладання квітів всіх запросили на перегляд експозиції "Миколаївщина у вогні" в Южноукраїнському міському історичному музеї.

 

 

 

 

Читайте також

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...