Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Кольорові грані за секунди
AA

Кольорові грані за секунди

18 березня в Южноукраїнській  загальноосвітній школі I-III ступенів №4 відбувся  III – й  Міжрегіональний чемпіонат із спідкубінгу. Традиційно, як і в попередні 2 роки,  почесним гостем Чемпіонату був учасник IV та  V  сезонів телевізійного шоу «Україна має талант!» Роман Остапенко. Традиційно урочисту частину відкриття Чемпіонату підготував Центр дитячої та юнацької творчості. Під час відкриття заходу Президент Южноукраїнського альянсу спідкубінгу Юрій Сінчук представив гостей, меценатів та розповів про нововведення в цьому році. Слова вдячності були  висловлені незмінному меценату (всіх III – х  чемпіонатів) заступнику голови профспілки ВП ЮУАЕС, депутату міської ради Сергію Сніткову, батьку одного з учнів ЮЗШ №4, який за власною ініціативою  запропонував допомогу, Сергію Дубрівному та звичайно ж  керівництву міста і всьому  депутатському корпусу за фінансову підтримку Чемпіонату через «Програму розвитку освіти на 2016-2020роки». Саме за рахунок їх підтримці для Южноукраїнських куберів вдалось придбати спеціальне обладнання, яке відносно коштовне,  відсутнє у продажу в Україні і, яке під час проведення 2-х  попередніх змагань, збирали, в повному розумінні, по всій Україні. А допомогу у його придбанні надав Київський гість Роман Остапенко. Отож, два відбіркових тури,  півфінал та фінал на новенькому обладнанні були не менш захоплюючими, ніж під час двох попередніх Чемпіонатів. З 10-ти учасників, що зареєструвались для участі у змаганнях, до фіналу дійшло п’ятеро. Боротьба йшла на секунди і, врешті-решт, переможці були визначені.

Слід зазначити, що в рамках Міжрегіонального чемпіонату по спідкубінгу, паралельно із змаганнями в ЮЗШ №4, відбуваються змагання із «п’ятнашок» в Центрі розвитку дитини «Гармонія». В «п’ятнашках» визначається два чемпіони: настільна головоломка «п’ятнашки» та on-line гра «п’ятнашки». Переможці ж запрошуються на церемонію  нагородження в ЮЗШ №4.

Отже результати в цей день виглядали наступним чином:

III місце – Белокаменский Володимир, учень 11-А класу ЮЗШ №4, з результатом 32,75с – отримав пам’ятний іміджевий магніт Альянсу, нагороджувальний плакет «III – я швидкість» та  мобільний телефон;

II місце – Самосьонок Богдан, учень 10-Б класу ЮЗШ №3, з результатами 28,32с – отримав пам’ятний іміджевий магніт Альянсу,  нагороджувальний плакет «II – а швидкість» та мобільний телефон;

Чемпіон (I місце) – Свинтицький Микита, учень 6(10) –Б класу Гімназії №1 (він же чемпіон 2-х попередніх чемпіонатів, учень ЮЗШ №1) з результатом 16,52с – отримав пам’ятний іміджевий магніт Альянсу,  нагороджувальний плакет «Чемпіон» та мобільний телефон.

«П’ятнашки» (настільні):

Чемпіон (I місце) – Шашков Гліб, вихованець старшої групи №16 ЦРД «Гармонія», з результатами 31с – отримав пам’ятний іміджевий магніт Альясну,  нагороджувальний плакет «Чемпіон» та мобільний телефон;

«П’ятнашки» (on-line):

Чемпіон (I місце) – Чепінога Ксенія, учениця 1-В класу, ЮЗШ №1 з результатами 1хв 03с – отримала пам’ятний іміджевий магніт Альянсу, нагороджувальний плакат «Чемпіон» та мобільний телефон.

Не залишились без подарунків і меценати – всі отримали іміджевий магніт Альянсу, вимпел Чемпіонату та пам’ятний плакет «МЕЦЕНАТ».

Нововведеннями цього року було запровадження в рамках всього Чемпіонату, конкурсу фото робіт із Кубіком Рубіка «ФотоКуб» та розіграш цінного подарунка серед глядачів.

Щасливим глядачем став учень 8-Б класу ЮЗШ №1  (який сидів на місці №3) Халіфа Джамал; йому в якості подарунка дістався мобільний телефон та іміджевий магніт Альянсу.

Переможцем конкурсу «ФотоКуб»  став Сьома Валентин, учень 11-Б класу ЮЗШ №3, отримавши в якості нагороди «флешку» та іміджевий магніт Альянсу.

Усі присутні в залі подякували щорічному гостю Чемпіонату по спідкубінгу в Южноукраїнську та безпосередньому помічнику у його проведенні Роману Остапенку і відзначили його роботу іміджевим магнітом Альянсу та пам’ятним плакетом «МАЙСТЕР-КЛАС».

Організатори Чемпіонату  висловлюють подяку журі у складі : Горкольцевій Т.Я., Снігуровій О.В.  - методистам методичного центру управління освіти;  Єкіменко Ю.В. – головному спеціалісту відділу молоді, спорту та культури УМСК та координатору Чемпіонату Кравченко Н.В. – методисту методичного центру управління освіти.

Учнівський муніципалітет та управління освіти висловлюють подяку  адміністраціям закладів освіти за чітку організацію усіх етапів змагань; керівництву міста, депутатському корпусу, меценатам за фінансову підтримку Чемпіонату. Організатори Чемпіонату, в свою чергу,  беруть на себе зобов’язання робити дані змагання ще цікавішими, розширюючи коло конкурсів та, за домовленістю із  представниками громадської організації «Київський швидкубінг», провести у 2018 році Відкритий Всеукраїнський Чемпіонат по спідкубінгу в м. Южноукраїнську.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...