Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Урок патріотизму проводить міський голова
AA

Урок патріотизму проводить міський голова

17 березня загальноосвітні заклади освіти в рамках естафети «Рушник єдності» провели єдину класну годину, яка є продовженням загальнообласної соціокультурної акції «Є хліб – є й життя » на яку були запрошені депутати міської ради; більшість з них відгукнулися на запрошення учнів і мали змогу поспілкуватися з ними. Вони розповіли їм про проблеми та перспективи розвитку міста та підготовку до участі в обласній акції присвяченій 25-річчю незалежності України.

Продовженням класної години для членів учнівського муніципалітету та учасників цьогорічного конкурсу - захисту власних проектів «Влада – це я» став урок патріотизму проведений міським головою Віктором Кириловичем Пароконним. Із вступним словом до дітей звернувся Юрій Михайлович Сінчук. Він привітав членів учнівського муніципалітету з 10 річним ювілеєм його існування, як органу дитячого самоврядування в місті, ще раз акцентував увагу на учасниках конкурсу «Влада – це я», які в своїх проектах вносили пропозиції щодо подальшого розвитку нашого міста.

Віктор Кирилович розпочав свій виступ продовживши тематику інноватики юного покоління. Він поділився власним досвідом роботи з питання впровадження  винаходів, які розробляв сам ще в студентські роки. Показав учням документи, які підтверджують його авторські розробки та відкриття в різних галузях науки та техніки, які були запатентовані.

Особливу увагу міський голова звернув на актуальні питання щодо розвитку міста, планування його майбутнього, розповів дітям про органи місцевого самоврядування та їх роль у прийнятті виконавських рішень.

Багато цікавих питань виникало і у старшокласників. Їх цікавили питання розвитку інфраструктури міста, питання діяльності закладів освіти ,  зміцнення власного здоров’я на територіях дворових спортивних майданчиків та стадіонах шкіл, їх реконструкція та ремонти, тощо. Непомітно пролетіло більше години спілкування учнів та міського голови, а діти готові були і далі задавати питання пропонувати власні ідеї які могли б покращити життя жителів міста, зробити наше місто ще привабливішим для гостей. Саме тому Віктор Кирилович запропонував дітям визначитись з питаннями та спланувати такі зустрічі і надалі . Міський голова сказав, що у нього залишилися гарні враження від зустрічі з учнями і він переконаний , що в майбутньому з них вийдуть добрі господарі та керівники нашого міста та держави.

На завершення заходу від імені дітей та освітян міста  начальник управління освіти Юрій Михайлович Сінчук подякував міському голові та його заступникам за спільну працю, за розуміння дитячих проблем та допомогу у вирішенні питань галузі «Освіта», а діти в свою чергу подарували дорослим патріотичну символіку виготовлену власними руками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, старшого солдату, кулемет...

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 15.04.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

  Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості н...

З травня 2024 року більшості українців, які отримують житлову субсидію, на неопалювальний сезон її буде призначено автоматично

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванн...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 08 квітня по 14 квітня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

08.04.2024 о 18:42 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в дворі житлового будинку по вулиц...