Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

24 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Пароконного В.К. У роботі взяли участь 13 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 14 осіб загального складу, начальники управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, керівники комунальних підприємств, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 30 питань. Міський голова детально доповів про основні напрямки Програми соціально-економічного та культурного розвитку  міста  Южноукраїнська на 2016-2020 роки, в основі якої – нові проекти, спрямовані на покращення соціально-економічного та культурного розвитку міста. Членами виконавчого комітету одноголосно прийнято рішення «Про розгляд проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку  міста  Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ».

Затверджено фінансові   плани та  плани  фонду  оплати  праці на 2016 рік підприємств  комунальної форми  власності.

Членами виконавчого комітету прийняті рішення: «Про врегулювання питань щодо ліквідації та запобігання виникненню несанкціонованої  (стихійної) торгівлі в місті Южноукраїнськ», «Про погодження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська групи А, які не підлягають приватизації (відчуженню) в 2016 році», «Про організацію громадських робіт на підприємствах, організаціях та установах міста  Южноукраїнська на 2016 рік», «Про розгляд проекту міської Програми охорони довкілля та раціонального природокористування міста Южноукраїнська 2016-2020 роки».

Заслухано звіти про роботу адміністративної комісії та спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради у 2015 році.

Затверджено Порядок відшкодування коштів учасникам антитерористичної операції, яким не встановлено статус учасника бойових дій, за проїзд до санаторію, госпіталю, закладу для отримання соціальної, професійної, психологічної реабілітації та у зворотному напрямку в межах області на лікування та Порядок надання одноразової  матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції, які отримали поранення під час участі в антитерористичній операції та знаходяться на стаціонарному лікуванні.

Також, членами виконавчого комітету прийняті рішення про надання житла, про взяття на квартирний облік, з питань захисту прав дітей. 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...