Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проект регуляторного акту -  рішення виконавчого комітету  Южноукраїнської  міської ради «Про втрату чинності рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради щодо встановлення тарифів на комунальні послуги», яким пропонується визнати таким, що втратили чинність рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 26.01.2006 №19 «Про встановлення  тарифів на послуги водопостачання, водовідведення та теплопостачання для підприємств, установ та організацій»,  від 22.12.2010 № 449 «Про встановлення тарифів за проведення періодичної повірки, обслуговування і ремонту квартирних засобів обліку води, у тому числі їх демонтажу, транспортування та монтажу після повірки, які надає приватний підприємець Врагов В.А.» та від 15.01.2014 № 06 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 28.03.2011 № 96».

      Підставою для розробки проекту є закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги»,  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», постанова Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

 Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 24.12.2015 оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua, в міській бібліотеці   № 1, в бібліотеці  ПК «Енергетик». 

З проектом та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради Южноукраїнської міської ради, за адресою: бульвар  Цвіточний 9,  тел. 5-57-78.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту, складає 1 місяць з дня оприлюднення проекту на офіційному сайті міста  Южноукраїнська за адресою: www.yu.mk.ua.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, тел. 5-57-78, факс 2-15-47

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...