Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Безкоштовна юридична допомога внутрішньо переміщеним особам
AA

Безкоштовна юридична допомога внутрішньо переміщеним особам

В Україні стартував проект Адвокація та правова допомога внутрішньо переміщеним особам, який реалізується Датською радою у справах біженців спільно з Всеукраїнською благодійною фундацією "Право на захист" за підтримки Управління Верховного комісару ООН у справах біженців.

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» є учасницею Мережі громадських організацій, які в рамках цього проекту безпосередньо надають правову допомогу внутрішньо переміщеним особам на території міста Миколаїв і Миколаївської області.

Юристи Громадської організації «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» надають внутрішньо переміщеним особам первинну та вторинну правову допомогу, а саме: усні та письмові юридичні консультації з різних галузей права, роз’яснення, допомогу в складанні процесуальних та цивільно-правових документів, здійснюють представництво інтересів в суді.

В рамках даного проекту переселенці, які прибули до нашого регіону з Луганської, Донецької областей, тимчасово окупованої території АР Крим, мають можливість отримувати інформацію з важливих для них питань, включаючи інформацію про послуги, що надаються державними органами та недержавними агенціями. Крім того надається адміністративна підтримка щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб, підтримка у реєстрації бізнесу, заповненні орендних та інших документів.

Одним з найважливіших компонентів є допомога в отриманні або поновленні документів, таких як свідоцтва про народження, про реєстрацію шлюбу, про розірвання шлюбу, трудові книжки, документи, що посвідчують особу, та інші.

Юристи ГО «Десяте квітня» проводять індивідуальні і колективні консультації, за телефоном або особисто в зручний для Вас час за попередньою домовленістю.

Засоби зв'язку:

063 7480066 - Ганна Володимирівна;

093 3689747 - Григорій Костянтинович;

095 1038550 - Юлія Вадимівна.

 

Адвокація та правова допомога внутрішньо переміщеним особам в Україні

 

  

Читайте також

1 вересня - День підприємця

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Вже традиційно у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця.  Від ім...

Дорогі друзі!

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Від імені Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету щиро  вітаю вас із чудовим хв...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 50 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 50 се...

Шановні батьки!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 03.09.2024 року за маршрутом Южноукраїнськ-Костянтинівка-Костянтинівка-Южноукраїнськ прямуватиме &...