Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя»
AA

Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя»

В вересні - жовтні Южноукраїнська міська організація Товариства Червоного Хреста України бере участь в проведенні щорічної Всеукраїнської  благодійної  акції  «МИЛОСЕРДЯ», приуроченої до Міжнародного дня людей похилого віку (1 жовтня); Міжнародного дня боротьби з бідністю (17 жовтня) та Міжнародного дня інваліда (3 грудня).

На обліку  міської організації Товариства Червоного Хреста знаходиться більше 270 одиноких людей похилого віку, з них прикуті до ліжка - 27 інвалідів.

Для допомоги немічним і знедоленим, старим і убогим, дітям – сиротам , переміщеним особам та хворим на туберкульоз, будуть проведені  проведено благодійні акції по збору коштів, продуктів харчування, миючих засобів,одягу та взуття,медикаментів. 

Шановні керівники підприємств усіх форм власності, мешканці  Южноукраїнська!

Доброзичлива увага завжди потрібна обділеним долею людям. Зуміти відчути біль нужденних,як власний, простягнути руку тим, хто опинився у скруті, хто страждає від хвороби чи байдужого оточення, гостро потребує хліба насущного або душевної розради можуть тільки люди з добрим, чуйним серцем. Добро – це основа світу, і стати його основою Вас закликає Южноукраїнська міська організація Товариства Червоного Хреста.

       Завітайте до міської організації Товариства Червоного Хреста . Тут завжди готові прийняти від Вас все те, чим Ви готові поділитись аби не залишити наодинці з бідою,нагодувати та обігріти тих, хто зазнає біди.
        Ви також можете особисто придбати традиційні марки Червоного Хреста або здійснити грошовий переказ на
розрахунковий рахунок 26000060463391 «Приватбанк» МФО 326610 ЄДРПОУ 02940285  з поміткою «благодійна допомога».

        

           Допоможемо разом тим, кого обійшла доля, повернемо їм віру в добро!

 

 Адреса міської організації Товариства Червоного Хреста:

б-р Цвіточний, 4 ( вхід зі сторони сервіс центру « Вігор»)

Довідки за телефоном:  5-74-90 , 0672526559, 0667309996.

Часи прийому з 09.00 -13.00

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...