Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вирішення проблем переселенців – спільними діями
AA

Вирішення проблем переселенців – спільними діями

Днями Южноукраїнський міський центр зайнятості провів захід для внутрішньо переміщених осіб за участю представників громадської організації «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ»  Ганни Косяк та Григорія Пожбур - виконавчого партнера УВКБ ООН.

Захід мав цільовий напрямок роботи - надання безкоштовної допомоги внутрішньо переміщеним особам, реалізація їх прав та покращення доступу до правосуддя. Види безкоштовних юридичних послуг, що надаються організацією, полягають в представлені інтересів в суді та інших державних чи недержавних організаціях, допомозі в підготовці та складанні процесуальних документів.

Основні питання, які цікавили учасників, - відновлення  втрачених документів, відродження втраченого бізнесу, отримання адресної допомоги, питання щодо пакету документів для отримання перепустки, субсидій тощо.

Запрошені безробітні отримали змістовні та кваліфіковані відповіді на свої запитання та висловили надію, що подальша співпраця з громадською організацією «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ»  допоможе вирішити  низку нагальних проблем.

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...