Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 16-21 червня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 16-21 червня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста та на ім’я міського голови, підготовлена інформація на Антимонопольний комітет України Миколаївського територіального відділення про додержання на території міста вимог законів України «Про автомобільний транспорт» та «Про дорожній рух» у сфері автоперевезень на території міста, а також відповіді на листи управлінь виконавчого комітету. Укладені додаткові угоди в частині вартості проїздів на спеціальних дачних маршрутах з ТДВ «Вознесенськавтотранс» по маршрутах «Торговий цент» – СОТ Протон, СОТ Південий Буг, м. Южноукраїнськ – Ташлик, з ПП Цимбал по маршруту «Будинок побуту «Чайка» - СОТ Бугське».

16.06.2014 відбулася нарада щодо виконання робіт з реконструкції гуртожитку №6.

17.06.2014 р. відбулася технічна нарада щодо з підготовки протипаводкових заходів на об’єкті – реконструкція самопливного колектору.

20.06.2014 розпочато відпрацювання міських автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі по маршрутах: «МПЗ- профілакторій», «МПЗ – міський пляж» , вартість проїзду складає 5 грн.

Чотири працівника управління ЖКГБ брали участь в тематичному короткотерміновому семінарі «Реалізація державної політики у сфері запобігання і протидії проявам корупції». Відповідно до ст. 12, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» управлінням житлово–комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради виконано повторне відстеження результативності регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 22.05.2013 № 135 «Про затвердження Положення про порядок утримання та функціонування кладовища міста Южноукраїнська». Звіт про відстеження результативності регуляторного акта від 18.06.2014 року оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнськ 19.06.2014. Продовжується капітальний ремонт ліфтів (вантажного та пасажирського) за адресою вул. Дружби Народів, 40. Укладено договір з ТОВ «Кіровограддорсервіс» на виконання капітального ремонту світлофорного об’єкту на перехресті проекту Леніна та вулиці Енергобудівників. Надана заявка на фінансування передплати на придбання матеріалів. Укладено договір з ТОВ «Кіровограддорсервіс» на виконання робіт по відновленню дорожньої розмітки на вулицях загального користування. Надана заявка на фінансування передплати на придбання матеріалів.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 545,4 м2 на житлових будинках за адресами вул. Набережна Енергетиків, 47; 49; 27; вул. Дружби Народів, 33; 35; 29. Поточний ремонт стиків стінових панелей – 1898 м.п. на житлових будинках 3-го мікрорайону. Поточний ремонт цоколю цементним розчином – 22 м2 на житловому будинку по б-ру Цвіточному, 12. Технічне  обслуговування – 27 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 14 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 5 одиниць (вул. Дружби Народів, 33 п.5; вул. Дружби Народів, 31А; вул. Набережна Енергетиків, 49 п.2 (вантажопасажирський); вул. Набережна Енергетиків, 45 п.2 (вантажопасажирський); пр. Леніна, 18 п.4). Силами КП «ЖЕО» за кошти місцевого бюджету продовжується виконання капітального ремонту 2-х одиниць ліфтів за адресою вул. Дружби Народів, 40 (пасажирський і вантажопасажирський) і за кошти орендної плати 1 ліфта за адресою вул. Дружби Народів, 42 п.9. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах за адресою вул. Набережна Енергетиків, 35 п.1 та в машинному приміщенні житлового будинку по вул. Енергобудівників, 5; ремонт віконних рам на сходових клітинах за адресою пр. Комуністичний, 6 п.7. Виконано ремонт МАФ за адресами б-р Шевченка, 8 і вул. Набережна Енергетиків, 39; ремонт 2-х лавок за адресами вул. Миру, 11 (біля «Турботи») і пр. Леніна, 26 п.8. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

З 13 по 15 червня на Малоповерховій забудові усунений порив на трубопроводі гарячого водопостачання по вул. Садова, 4 . Усуненні підпори на каналізаційних мережах по б-ру Цвіточному, 12, вул. Дружби Народів, 42, вул. Костянтинівська, 23. Виконаний ремонт приймального лотка на МГ-2, виконана чистка робочого колесу ФН-2 на КНС-2. Виконується ремонт насосу НГВ-3 на ТРП-6.

17 червня на Малоповерховій забудові усунені 2 пориву на трубопроводі гарячого водопостачання по вул. Южна, 14, вул. Центральна, 32. Усуненні підпори на каналізаційних мережах по б-ру Цвіточному, 3, гуртожиток №6, вул. Леніна, 17, вул. Миру, 8. Проводився ремонт водопідігрівача  ПВ-2 на ТРП-ПТУ. Виконаний ремонт запірної арматури Ц-8 та набивка сальника насосу НГВ-2 на ТРП-8.

18 червня КП ТВКГ сумісно з ВП ЮУ АЕС проводило гідравлічні випробування на магістральних теплових мережах міста. Після проведення випробувань виявлені дефекти на теплових мережах в МК-6, 17, 20А . Усунений підпор на каналізаційних мережах по вул. Дружби Народів, 31 б. Проводився ремонт водопідігрівача  ПВ-1 на ТРП-4а. Проводилась чистка робочого колесу насосу ФН-4 на КНС-2.

19 червня виконана заміна запірної арматури Д-150мм на трубопроводі теплової мережі в МК 15. Усунений підпор на каналізаційних мережах по вул. Молодіжна, 15 (гурт. №10).

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Прибирання траси Богдановка – Костянтинівка від крупно габаритного сміття. Підготовка меморіального комплексу до мітингу. Зачищення берегу міського пляжу від комишів.

Ділянка озеленення:

Прополювання та рихлення клумб та розаріїв (пр. Леніна). Викос трави: в’їзд №1, в’їзд №2, вул. Комсомольська, б-р Курчатова, б-р Цвіточний, б-р Шкільний, паркова зона «Олімп», Меморіальний комплекс, міський пляж, вул. Паркова – вул. Миру (розподільча смуга). Стрижка живоплоту (паркова зона «Олімп», в’їзд №2, вул. Набережна Енергетиків, сквер №2) – 850 м.п. Видалення та вивіз верхнього слою ґрунту – дерну (розподільча смуга вул. Паркова – вул. Миру) – 7 причепів.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Заміна  непрацюючих ламп (пр. Леніна, вул. Миру, вул. Комсомольська, вул. Дружби Народів, пр. Комуністичний, вул. Енергобудівників) – 7 шт; Відновлення збитого світильника (Меморіальний комплекс) – 1 шт. Ремонт кабельної лінії кл-0,4 кВ (вул. Дружби Народів між опорами 9 та 10, вул. Спортивна між опорами 8 та 9) – 2 шт. Переклад режиму роботи опор освітлення в нічний режим (МПЗ).

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Відпрацювання документації евакоорганів міста (продовження). Підготовка до перевірки інспекцією ДСНС України. Здійснено перевірку комісією облдержадміністрації стану виконання Плану підготовки Южноукраїнським міськвиконкомом до перевірки інспекцією ДСНС України. Надано методичні рекомендації керівникам спеціалізованих служб міста Южноукраїнська щодо розробки планів реагування на НС. Проведена профілактично-роз’яснювальна робота з особою засудженою без позбавлення волі за запитом міського центру зайнятості. Погодження рішення міської ради про внесення змін до міської програми запобігання і протидії корупції у місті Южноукраїнську на 2013-2015 роки. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 2 громадян. Проведено 4 перевірки осіб, умовно-достроково звільнених від відбуття покарання.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідані 16 сімей, в яких виховується 5 дітей, та 1 особу:
- сім’ї/особи, які опинилися в СЖО – 2;
- потенційні клієнти – 6;
- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 5;
- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 2;
- переселенці з АР Крим, Донецької та Луганської областей – 2.
За карткою утримувача послуг надано 61 соціальну послугу, з них: сім’ям з дітьми - 59; особам – 2. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 35 сімей і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, надано 12  соціальних послуг, а також: сприяли в оздоровленні – 1; підвищено виховний потенціал – 1; проінформовано з правових питань – 1.
16 червня проведено семінар для безробітних в міському центрі зайнятості за темою «Соціальна підтримка сімей/осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах», охоплено 9 осіб.
19 червня директором ЮМЦСССДМ здійснено прийом осіб у громадському пункті охорони правопорядку №3.
Протягом тижня зібрано та передано речі сім’ї, яка переїхала з Луганської області.

Управління освіти:
02.06.2014 – 27.06.2014 продовжують роботу прогулянкові майданчики при позашкільних навчальних закладах. З 11 червня організовано купання дітей на річці.
16.06.2014 - Закінчено проведення   ДПА в 9-их класах.
17.06.2014 - Прийняли участь у роботі тристоронньої Ради (з профспілкою) з питань оздоровлення.
18.06.2014 - Прийняли участь у навчанні з питань протидії корупції.
19.06.2014 - Проведено свято «Олімпійський день» в ДНЗ, на прогулянкових майданчиках СЮТ і ЦДЮТ.
З 19.06.2014 по 20.06.2014 прийняли участь у навчанні з питань внесення змін у Закон України «Про здійснення державних закупівель».
20.06.2014 - Прийняли участь у бенчмаркінгу із завідувачами (директорами) районних методичних кабінетів (центрів) «Науково-методичний супровід надання якісних освітніх послуг закладам освіти Миколаївщини» на базі відділу освіти Очаківської райдержадміністрації. Оформлені дипломи переможцям ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін у 2013-2014 навчальному році. Відбулося ЗНО з географії, фізики та історії України на базі ЮЗШ № 1 та  № 4. Порушень процедури та порушень з боку абітурієнтів не зафіксовано. Відбулось оформлення в заклади освіти дітей, що прибули з Луганської області.
Протягом тижня: продовжується огляд стану спортивних майданчиків та обладнання дошкільних навчальних закладів; здійснювалась підготовка матеріалів до обласної перевірки з питань цивільного захисту.
Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 7 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено                                         3 порушення. Прийнято 14 заяв для оформлення субсидій, 61 заяву для оформлення державної соціальної допомоги. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 14 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 2 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 106 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».
17 червня відбулося засідання міської тристоронньої соціально-економічної ради.
18 червня спеціалісти управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради прийняли участь у навчанні з питань реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії корупції.  В актовому залі управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся семінар для роботодавців міста Южноукраїнська, організований управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради. Прийняли участь у засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
19 червня в приміщенні Южноукраїнської загальноосвітньої середньої школи №3 відбулося „Свято останнього дзвоника” для студентів університету третього віку.
   
Служба у справах дітей:
Прийнято  28 громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 4 судових засіданнях. Відвідали 9 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовані звернення громадян. Прийняли участь у засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Прийняли участь у покладанні квітів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Проведена координаційна рада з питань соціального захисту , профілактики бездоглядності та правопорушень серед дітей.

Відділ архітектури та містобудування:
Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 2; інші листи – 3. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 2 листа. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень сесії – 2. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 4 громадян. Підготовка містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки – 2. Підготовка будівельних паспортів забудови земельної ділянки – 1.
19.06.2014 приймали участь у роботі постійної комісії  з питань будівництва, архітектури, благоустрою, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 7 листів, надано 15 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено договорів оренди земельної ділянки – 7 шт. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання міської ради – 3 проекти рішення.

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Проводиться робота щодо направлення до літніх оздоровчих таборів дітей пільгових категорій. На цьому тижні 3 дитини направлені на оздоровлення до селища Рибаківка у ДОТ «Маяк».  За поточний тиждень видано 2 посвідчення батькам та 3 посвідчення дитині багатодітної сім’ї. Для вихованців прогулянкового майданчику комунального закладу «Южноукраїнська  дитячо–юнацька спортивна школа» проводяться пізнавальні туристичні екскурсії. Розпочато громадські роботи.
17 червня в Южноукраїнському міському історичному музеї було проведено лекцію-екскурсію просто неба «Велика Вітчизняна війна – початок трагедії» до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні для учасників прогулянкового майданчику ЦДЮТ «Веселкові барви».
З 16 по 20 червня для дітей прогулянкового майданчику КЗ «ЮДЮСШ» проведено олімпійський тиждень.
Зібрані документи щодо присвоєння спортивного розряду кандидати у майстри спорту.

Управління економічного розвитку:
Надано консультації на 1 усне та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.
17.06.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста.
Надано консультацію 1 суб’єкту господарювання щодо організації підприємницької діяльності. Проведено інвентаризацію підприємств діяльність яких пов’язано з металобрухтом. За результатами інвентаризації виявлено 1 об’єкт без відповідних дозвільних документів. На виконання доручення голови Миколаївської облдержадміністрації від 20.09.2012 № 567/1/06-05/1-09 щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18.07.2012 № 750 «Деякі питання проведення моніторингу соціально-економічного розвитку малих міст», підготовлено та направлено аналітичну записку про стан соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська за 2013 рік. До департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Миколаївської облдержадміністрації підготовлено та направлено інформацію щодо інвестиційної діяльності за травень 2014 року. Ведеться робота з реєстраційною службою щодо отримання інформаційних довідок. Здійснювалась підготовка рішень щодо руху майна підприємств комунальної форми власності. Здійснюється передприватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Проводиться організаційна підготовка до чергового засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста  Южноукраїнська.

Фінансове управління:

За період з 13.06.2014 – 19.06.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 916,4 тис.грн., в тому числі до загального фонду 3 798,7 тис.грн., до спеціального фонду 117,7 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 3 293,7 тис.грн. З обласного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 17,9 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 773,9 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати та відпускних – 260,3 тис.грн; продукти харчування – 158,5 тис.грн.; оплату комунальних послуг – 3,7 тис.грн.,  а також 251,0 тис.грн. на: оплату послуг банку, зв’язку, Інтернету, висвітлення діяльності, експлуатаційні видатки, вивіз сміття, технічне обслуговування ВБМ, вивіз ТПВ, страхування транспорту та водіїв, послуги по наданню приміщень в оренду, придбання бензину та пожежного рукава, утримання та поточний ремонт об’єктів благоустрою, фінансову підтримку КУ ІА «Контакт», за надані послуги по утриманню соціальних палат, відшкодування коштів на проїзд хворим на туберкульоз, придбання продуктів харчування дітям ВІЛ-інфікованим, оплату відряджень на змагання. Також за рахунок субвенцій з обласного бюджету виплачено 100,4 тис.грн. на:  попередню оплату на придбання обладнання для капітального ремонту світлофорного об’єкту на перехресті пр. Леніна та вул. Енергобудівників. До державного бюджету вилучено 2 003,9 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.



Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...