Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Випуск студентів Університету третього віку
AA

Випуск студентів Університету третього віку

19 червня у приміщенні Южноукраїнської загальноосвітньої середньої школи №3 відбулося „Свято останнього дзвоника” для студентів Університету третього віку.

Весь минулий рік 14 студентів, навчаючись в університеті, опановували нові для них комп’ютерні знання, які допоможуть їм йти в ногу з часом і почувати себе комфортно у світі інформації, а також розширити своє спілкування з рідними і близькими людьми.

З 2012 року комунальний заклад „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська” організовує надання соціально-педагогічної послуги „Університет третього віку” для людей похилого віку, які прагнуть знань і ведуть активний спосіб життя.

На святі були присутні почесні гості - міський голова Євген Квасневський, який після теплих слів поздоровлення, вручив студентам сертифікати про курс навчання на факультеті комп’ютерної грамотності університету, директор ЮЗОСШ №3 Олена Кокол, яка також привітала всіх студентів з чудовим святом випуску, начальник та спеціалісти управління праці та соціального захисту населення. Наприкінці урочистостей прозвучав традиційний останній дзвоник для студентів третього віку, після чого вони мали можливість поздоровити один одного з цим чудовим святом.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...