Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання міської тристоронньої соціально-економічної ради
AA

Відбулося засідання міської тристоронньої соціально-економічної ради

 З метою реалізації державної політики у сфері зайнятості населення 17 червня у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міської тристоронньої соціально-економічної ради. Засідання пройшло під головуванням голови Миколаївського обласного комітету профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України в місті Южноукраїнськ Віри Миронової за участю представників органів виконавчої влади, спілки роботодавців та профспілок міста Южноукраїнськ.  

На засіданні заслухали звіт начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад щодо укладання колективних договорів на підприємствах, установах та організаціях м. Южноукраїнськ у 2014 році та про додержання мінімальних державних гарантій в оплаті праці.

Начальник відділу молоді та спорту управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради Альона Шекерська доповіла про організацію дитячого літнього відпочинку як одного з напрямів співробітництва сторін соціального діалогу.

За результатами проведеного засідання надані відповідні доручення.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...