Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Семінар-нарада для суб’єктів господарювання
AA

Семінар-нарада для суб’єктів господарювання

 18.06.2014 в залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради за адресою бул. Цвіточний, 4 відбувся семінар-нарада для суб’єктів господарювання за участю представників Южноукраїнської міської державної лікарні ветеринарної медицини та управління праці та соціального  захисту населення Южноукраїнської міської ради.

На семінар-нараді були розглянуті питання щодо компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, дотримання державних мінімальних гарантій в оплаті праці, вимог законодавства з охорони праці, реалізації Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру» в частині повноважень ветеринарної служби. Також, представниками вищевказаних служб були наданні роз’яснення та відповіді на питання суб’єктів господарювання.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...