Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Навчання посадових осіб
AA

Навчання посадових осіб

18 червня 2014 року Миколаївським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій для посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Южноукраїнської міської ради проведено тематичний короткотерміновий семінар «Реалізація державної політики у сфері запобігання і протидії проявам корупції».

В семінарі взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нікітіна Ярослава Олегівна, директор Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Дибченко Дмитро Миколайович та викладач кафедри цивільно-правових дисциплін Миколаївського інституту права Національного університету «Одеська юридична академія» Каплій Олена Володимирівна.

Під час навчання Олена Володимирівна зупинилася на соціальних передумовах та соціальній сутності корупції в України, основних аспектах антикорупційного законодавства. Особливу увагу було приділено відповідальності за вчинення корупційних правопорушень, професійній етики публічних службовців та запобіганню конфлікту інтересів на публічній службі.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...