Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

 18 червня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Квасневського Є.А. У роботі  взяли  участь 9 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу, начальники управлінь, служб міської ради та відділів виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств міста, засоби масової інформації, мешканці міста.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 11 основних питань та 3 додаткових питання. Всього членами виконавчого комітету розглянуто та прийнято 13 рішень, а саме: «Про затвердження Порядку створення і використання міського матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків», «Про встановлення розміру грошової компенсації батькам дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і не перебувають на повному державному забезпеченні на 2014 рік», «Про надання матеріальної допомоги», «Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 21.05.2014 №101 «Про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету», про надання згоди на збереження самовільного перепланування та  переобладнання квартири, щодо соціального захисту прав дітей.

Також, було розглянуто  проект рішення «Про продовження терміну ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції (харчові продукти рослинного походження)», який членами виконавчого комітету не було підтримано.

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...