Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 12-17 травня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 12-17 травня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Прийнято участь в комісіях по визначенню об’ємів виконаних робіт, а також за скаргами людей. Розпочато капітальний ремонт 5 ліфтів в житлових будинках за адресами: б-р Цвіточний, 8, під’їзди 1,2; вул. Дружби Народів, 4, під’їзди 1,2; вул. Дружби Народів, 34, під’їзд 1. Прийнято рішення про знесення 1 сухостійного дерева. Видано 1 дозвіл на порушення об'єктів благоустрою за адресою: пр. Леніна, 13. Комісійно закрито ордер  на порушення об'єктів благоустрою за адресою: вул. Комсомольська, 3.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 370 м2 на житлових будинках за адресами вул. Набережна Енергетиків, 39; б-р Курчатова, 4; вул. Дружби Народів, 22. Технічне  обслуговування –  21 ліфт. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 18 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 3 одиниці (пр. Леніна, 1 п.4; пр. Леніна, 7 п.1; вул. Дружби Народів, 6). Силами КП «ЖЕО» за бюджетні кошти розпочато виконання капітального ремонту 5-ти одиниць ліфтів за адресами вул. Дружби Народів, 4 п.1,2; вул. Дружби Народів, 34; б-р Цвіточний, 8 п.1,2. Виконано фарбування: лавок в кількості 40 одиниць, урн в кількості 12-ти одиниць за адресами вул. Др.народів, 28; 18; б-р Курчатова, 3; 4; пр. Леніна, 1. Виконано остіклення і ремонт вікон на сходових клітинах житлових будинків по вул. Дружби Народів, 52 п.2; пр. Леніна, 27 п.2,6. Виконано ремонт лавок в кількості 10-ти одиниць за адресами пр. Леніна, 18; 33А; 24; б-р Цвіточний, 2; 7; б-р Шевченка, 8; вул. Набережна Енергетиків, 39; 41; ремонт і фарбування 1 од. МАФ (казковий будиночок) за адресою пр. Леніна, 2, вул. Миру, 12; встановлено білизняну за адресою вул. Дружби Народів, 32. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення   10 -х  підпорів  на каналізаційних мережах – по  пр-ту Леніна, 13 – 2 підп, 33, 18, вул. Дружби Народів, 6, 33, вул. Енергобудівників, 6, 7, по вул. Сонячній (МПЗ), бул. Цвіточному, 16. Усунений свищ на трубопроводі гарячого водопостачання малоповерхової забудівлі за адресою вул. Козацька, 17.

12.05.14 р. усунений свищ трубопроводу холодного водопостачання у прохідному каналі МПЗ; з 8-20 до 9-35 год відбулось відключення холодного водопостачання тепло розподільчого пункту ТРП-4А,  житлового будинку  по вул. Енергобудівників, 3, у зв'язку з усуненням пориву.

З метою підготовки до опалювального періоду виконується  поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло- водоканалізаційних колодязів міста, проводяться  ремонтні  роботи  мережних насосних агрегатів СН-1, СН-2, СН-3 на тепло розподільчому пункті ТРП-4А та ТРП-ПТУ, виконаний ремонт фекального насосу ФН-5 на КНС-3.

13.05.14 р. виконана заміна дільниці трубопроводу гарячого водопостачання в районі житлового будинку по вул. Дружби Народів, 15; усунений порив трубопроводу холодного водопостачання в районі житлового будинку по бульвару Цвіточному, 8.

14.05.14 р. з 8-00 до 17-00  відбулось відключення гарячого водопостачання в першому мікрорайоні міста, в зв'язку з ремонтом запірної арматури по вул. Дружби Народів, 28 та заміни дільниці трубопроводу по вул. Дружби Народів, 30; усунений порив трубопроводу холодного водопостачання в районі стадіону «Олімп».

16.05.14 р. усунений порив трубопроводу гарячого водопостачання по вул. Дружби Народів, 12.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Здійснюються роботи щодо  відновлення дорожніх знаків. Зрізання арматури на бордюрах в місцях пішохідних переходів. Прибирання та вивіз зеленої маси з території пляжу.

Ділянка озеленення:

Прополювання клумб та розарій: пр. Леніна, вул. Дружби Народів, паркова зона «Олімп», вул. Набережна Енергетиків. Обрізка живої огорожі: паркова зона «Олімп», в’їзд №2, сквер №1. Викос трави: пр. Леніна, вул. Набережна Енергетиків, паркова зона «Олімп», Меморіальний комплекс, 13 вулиця (МЕЗ), б-р Цвіточний,  пляж, траса  №12, кладовище.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевод реле часу, згідно графіку. Заміна реле часу на Меморіальному комплексі. Монтаж дорожніх знаків.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків (продовження). Відпрацювання документації евакоорганів міста (продовження). Підготовка до перевірки інспекцією ДСНС України. Відкореговано паспорт виникнення надзвичайних ситуацій міста Южноукраїнська. Підготовлено проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Порядку створення і використання міського матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх    наслідків». На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 6 громадян. Підготовлено розпорядження про внесення змін до розпорядження міського голови Про організацію та проведення призову на строкову військову службу громадян України. Прийнято участь у засіданні міської призовної комісії. Прийнято участь у короткостроковому семінарі по забезпеченню охорони державної таємниці. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 38 сім’ї, в яких виховується  58 дітей, та 11 осіб:

- сім’ї/особи, які опинилися в СЖО – 8;

- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 5;

- потенційні клієнти – 7;

- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 2;

- одинокі матері – 5;

- багатодітні сім’ї – 2;

- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 2;

- особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 1;

- сім’ї опікунів/піклувальників – 6;

- жінки з новонародженими дітьми – 3;

- батьки  учнівської молоді – 6;

- сімї, в яких батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків – 2.

За карткою отримувача послуг надано 175 соціальні послуги, з них: сім’ям з дітьми - 102; особам – 73. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 35 сімей і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, яким надано 104  соціальних послуг, а також: проведено профорієнтаційну роботу  –3; сприяли в працевлаштуванні – 1; сприяли у веденні здорового способу життя – 5; проінформовано з правових питань – 2; сприяли в отриманні допомоги в лікуванні, догляді –3; перенаправлено до інших установ – 4; налагоджено стосунки в сім’ї – 5; поліпшено психоемоційний стан – 5; сприяли в організації медичного обстеження –1; оформлено/відновлено документи – 1; навчено практичним навичкам особистої гігієни відповідно віку – 1; проведено психодіагностику – 1; проведено інструктаж з безпеки життєдіяльності – 16; профілактика негативних явищ тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків – 4; батьки отримали навички щодо виховання дітей – 7; влаштовано дитину в ДНЗ – 1.

13 травня у приміщенні кримінально-виконавчої інспекції проведено «День Центру в КВІ» охоплено 4 особи, надано - 24 послуги; в КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» проведено лекцію на тему: «Соціальні послуги та пріоритетні напрямки роботи Центру», охоплено 9 осіб.

14 травня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом 2 молодих осіб на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

15 травня проведено заняття Школи відповідального батьківства, за темою: «Підведення підсумків навчання. Літній відпочинок», присутні - 12 батьків та 6 дітей.

Управління освіти:

12.05.2014 - Участь у обласному семінарі-практикумі «Реалізація інтегративно-діяльнісного підходу до навчання першокласників за науково-педагогічним проектом «Росток» у 1 класі: досвід та перспективи».

З 12.05.2014 по 16.05.2014 - Проходження курсової перепідготовки методистами управління освіти на базі МОІППО. Проведено Тиждень безпеки дитини у ДНЗ міста.

13.05.2014 - Затвердження складу атестаційних комісій та погодження розкладу для проведення  державної підсумкової атестації учнів. Участь у засіданні обласної творчої групи вчителів 1-2 класів по апробації підручників із української мови ЗНЗ із навчанням російською совою. Проведено моніторинг впровадження протиалкогольної просвітницької програми «Сімейна розмова» у 7-8 класах ЮЗШ №2 та ЮЗШ №4. Підготовлено для обласної експертизи Банк діагностичного інструментарію, що застосовується в роботі практичних психологів та соціальних педагогів міста. Підведено підсумки міського конкурсу малюнків та фото робіт «Зробимо Україну чистою!». Підведено підсумки роботи соціально-психологічної служби навчальних закладів за 2013-2014 навчальний рік. Узагальнено і відправлено інформацію в управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради щодо виконання заходів із забезпечення пожежної та техногенної безпеки у весняно-літній період 2014 р. Участь у бенчмаркінгу для завідувачів методичних кабінетів області із проблеми “Інформаційно-консалтингова діяльність методичної служби Миколаївської області в умовах сучасної державної освітньої політики».

З 13.05.2014 по 15.05.2014 - Проведено ДПА у початковій школі.

14.05.2014 - Проведено нараду щодо організації та проведення щорічного конкурсу Графіті.

15.05.2014 - Проведено тематичні заходи (за окремим планом) щодо святкування Дня сім¢ї у закладах освіти. Проведено випуск слухачів бізнес-школи по лінії співпраці з Приватбанком по програмі «Юніор». Проведена нарада по підготовці до свята «Випускник-2014».

Постійно проводиться: перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 5 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 3 порушення. Прийнято 17 заяв для оформлення субсидій. 23 заяви для оформлення державної соціальної допомоги. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 13 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 2 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 105 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

12 травня відбувся концерт До Дня Перемоги, який підготували вихованців загальноосвітньої школи №4, дитячий ансамбль «Калинонька».

14 травня відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії).          

Служба у справах дітей:

Прийнято  29  громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 7 судових засіданнях. Відвідали 7 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовано 3 подання щодо неналежного утримання дітей. Службою в КЗ ЦСПРД проведено свято на честь «Дня Матері» та «Міжнародного дня Родини».

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 3; інші листи – 7. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 13. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 0, проекти рішень сесії – 1. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 5 громадян.

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Спеціалістами відділу молоді та спорту було видано 1 посвідчення багатодітної сім'ї.

14 травня в  концертній залі палацу культури „Енергетик” відбувся звітний концерт комунального закладу "Дитяча школа мистецтв".

 В рамках загальноукраїнських заходів, присвячених 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка, в комунальному закладі «Міська бібліотека для дорослих», 15 травня було проведено літературну годину «Музи Тараса».

15 травня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відкрито експозицію «Художні скарби Європи» до Дня Європи в Україні.          

Спеціалісти відділу молоді та спорту прийняли участь у обласному семінарі-навчанні з попередження насильства в сім’ях та торгівлі людьми.

З 15 до 18 травня Чемпіонат України зі спортивної аеробіки, які відбудуться у м. Житомирі.

17-18 травня на базі ККСС «Олімп» відбувся Всеукраїнський баскетбольний турнір серед хлопців 2002-2004 р.н.

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 4 усних, 1 письмове та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

13.05.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

Велось поточне листування. Зведення щоквартальних звітів. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі). Здійснюється перед приватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Проведено засідання з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які будуть передаватися в оренду. Підготовлено проект протоколу зустрічі міського голови Квасневського Є.А. та генерального директора ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» Лісніченка В.А. з суб’єктами господарювання міста Южноцураїнська, які здійснюють діяльність у будівельній галузі, яка відбулася 07.05.2014. Проводилася робота щодо супроводу реалізації інвестиційної пропозиції «Відкриття сучасного тепличного  комплексу по вирощуванні овочів, квітів розсади за сучасними технологіями». Проводилась робота щодо перевірки фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Критий ринок м. Южноукраїнська».

Фінансове управління:

За період з 08.05.2014 – 15.05.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 075,5 тис.грн., в тому числі до загального фонду 866,4 тис.грн., до спеціального фонду 209,1 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 261,1 тис.грн. З державного та обласного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 311,3 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 2921,7 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати та відпускних – 2100,3 тис.грн; оплату комунальних послуг – 373,6 тис.грн.; медикаменти – 0,7 тис. грн.; харчування – 12,9 тис. грн..,  а також 384,8 тис.грн. на: погашення кредиторської заборгованості 2013 року, експлуатаційні витрати, висвітлення діяльності виконавчих органів ради, послуги банку, перевірка технічно-справного стану автомобіля, за виконані роботи по поточному ремонту приміщень першого поверху лівого крила адміністративної будівлі, придбання квітів, дипломів, канцтоварів, відшкодування за медикаменти окремій категорії громадян, компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги, фінансова підтримка громадських організацій, розробка проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дорожнього покриття, виконані роботи по обрізці сухих гілок, дерев та знесенню сухостійних дерев на території міста.  Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджету виплачено 49,4 тис.грн. на:  державна соціальна допомога дітям та батькам-вихователям, допомога по догляду за хворими внаслідок психічного розладу. До державного бюджету вилучено 431,5 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...