Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Новий старт профспілці
AA

Новий старт профспілці

6 травня відбулась ХІХ звітно-виборна обласна конференція  працівників освіти і науки. Делегатами на конференції  були представлені усі  райони і міста Миколаївської області. Наше місто було представлено делегатами , які  були вибрані під час проведення міської  звітно-виборної конференції: головою  профспілки працівників освіти міста  Южноукраїнська  Майстренко С.І., начальником  управління освіти  Сінчуком Ю.М. та головою первинної профспілкової  організації ЦДЮТ Гавриш Р.К.  Під час  конференції була заслухана доповідь про роботу за 2009-2014 роки голови  Миколаївської обласної організації  профспілок працівників освіти і науки України Оборонько В.М., яка крім відзначення  суттєвих позитивних зрушень в  питаннях соціального захисту, культурно-масової діяльності членів профспілки, конструктивно  окреслила якою:  повинна бути профспілка на сучасному етапі. Слід зазначити що  профспілка працівників освіти в області є  однією з найчисленіших, а  водночас і найдієвішою, налічуючи при  цьому 951 первинну профспілкову організацію  з 44145 її членами. * Присутніми  був заслуханий звіт ревізійної комісії.* Приємно було чути  і про те,  що на рівні обласної профспілки  профспілка нашого міста стала  реальним потужним партнером, що  діяльність Южноукраїнської профспілки працівників освіти сьогодні  виводить  соціальне партнерство в роботі  між профспілками, управлінням освіти  та адміністраціями закладів  на рівень базового опорного майданчика.

Від запрошених слово мали  заступник директора  департаменту освіти, науки та молоді  облдержадміністрації Каськова Г.Л.  та голова Миколаївської обласної ради  профспілок  Толмачов Ю.П., які  відзначили  обласну профспілку  працівників освіту як саму  мобільну, змістовну,  дієву та високоорганізовану .

Після  обговорення  виступів  доповідачів конференція  перейшла до  другої частини -  вибори голови  та заступника Миколаївської обласної  організації         профспілки      працівників     освіти    і науки.   Одноголосно ( з 1 голосом – утримався) на посаду голови  обласної  профспілки працівників освіти була  підтримана кандидатура Оборонько  Віри Михайлівни та на посаду  заступника голови (одноголосно)  кандидатура Горощенка В.Ф., який  до цього так її і посідав .

Отож освітяни міста бажають  мудрості і витримки нашим колегам  в цей не легкий час. Хай  гасло «соціальне партнерство» ніколи  не втратить свого змістовного наповнення.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...