Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До медсанчастини завітав генеральний директор ВП «ЮУ АЕС»
AA

До медсанчастини завітав генеральний директор ВП «ЮУ АЕС»

 За ініціативою начальника СМСЧ № 2 Стахорської О.В. 6 травня 2014 року до медсанчастини завітав генеральний директор ВП «ЮУ АЕС» Лісніченко В.А.

Метою візиту насамперед стало знайомство з структурою лікарні, з основним професійним складом працівників, з пріоритетними напрямками роботи відділень медсанчастини.

Гість ознайомився з роботою відділення анестезіології та інтенсивної терапії, гінекологічного відділення, пологового відділення, терапевтичного відділення, інфекційного відділення та жіночої консультації.

ДЗ «СМСЧ № 2» є єдиним лікувально-профілактичним закладом в місті Южноукраїнську, який надає спеціалізовану медико-санітарну допомогу в умовах поліклініки, стаціонару з урахуванням першого обслуговування робітників атомної станції.

«Спеціалізована медико-санітарна частина № 2» перша в Миколаївській області отримала звання «Лікарня, доброзичлива до дитини». Комісією Дитячого фонду ООН - ЮНІСЕФ і Всесвітньою організацією охорони здоров'я після проведеної національними експертами комплексної оцінки роботи пологового відділення жіночої консультації, дитячого відділення, дитячої поліклініки в грудні 2011 р. підтверджено звання «Лікарня, доброзичлива до дитини».

Завдяки фінансовій підтримці адміністрації ВП ЮУАЕС в приміщенні «Школи цукрового діабету», яка нещодавно відкрила свої двері для всіх бажаючих, було зроблено ремонт.

Адміністрація СМСЧ № 2 виражає щиру вдячність В.А.Лісніченко та сподівається на подальшу співпрацю та матеріальну підтримку, а ми в свою чергу будемо здійснювати основну свою мету – надавати якісну медико-санітарну допомогу жителям міста та працівникам атомної електростанції.

Тільки працюючи злагоджено, можна отримати позитивний кінцевий результат – збереження здоров’я нашого населення.

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...