Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 02-12 січня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 02-12 січня 2014 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету.

 

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Технічне  обслуговування –  45 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 20 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 4 одиниці (пр. Комуністичний, 3 п.1; вул. Енергобудівників, 15 п.1,2; вул. Дружби Народів, 33 п.1). Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 16 житлових будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 57 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 11 одиниць, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 7 ж/будинків (пр. Леніна, 14,   б-р Шевченка, 5; вул. Дружби народів, 6; 16; б-р Цвіточний, 2А; пр. Комуністичний, 7; вул. Набережна Енергетиків, 15; 43); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 104 стояки. Виконано прибирання покрівлі козирків парадних входів житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 29; 31; 31Б; 33Б; 33А. Виконано остіклення  вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 56; пр. Леніна, 27. Виконано ремонт лавок в кількості 2-х одиниць, ремонт МАФ в кількості 4-х одиниць за адресами вул. Дружби Народів, 15; 42; 29; вул. Молодіжна, 7А; пр. Комуністичний, 1; вул. Набережна Енергетиків, 7. Встановлено пружини на вхідні двері житлових будинків за адресами б-р Цвіточний, 13; вул. Дружби Народів, 4.

 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

03.01.2014 р. усунений порив трубопроводу теплопостачання у полупрохідному каналі малоповерхової забудівлі по вул. Богдана Хмельницького.

04.01.2014 р. з 7-00 год. до 20-30 год. відбулося відключення  теплорозподільчого пункту ТРП-3 та 3-го мікрорайону  по теплопостачанню,  у зв'язку з ремонтом трубопроводу в районі теплової камери ТК-300.

09.01.2014 р. з 9-00 год. до 13-45 год. по заявці КП ЖЕО відбулося відключення гарячого водопостачання теплорозподільчого пункту ТРП-4Б у зв'язку з ремонтом трубопроводів  в підвальних приміщеннях житлових будинків 4-го мікрорайону.

Усунення 9  підпорів  на каналізаційних мережах. Усунені свищі на трубопроводах гарячого водопостачання малоповерхової забудівлі за наступними адресами: вул. Володимирська, 37, вул. Костянтинівська, 5, вул. Южна, 9, 12, вул. Козацька, 19, вул. Центральна, 13. Виконано ремонт насосів НГВ-2, 3  в теплорозподільчому пункті ТРП-6 (набивка сальників, центрування насосного агрегату). Виконано ремонт насосів гарячого водопостачання в теплорозподільчому пункті ТРП-7 (заміна пальців). Виконано ремонт насоса мережної води СН-2  в теплорозподільчому пункті ТРП-3 (заміна сальників). Виконано чистку робочих коліс ФН-2, ФН-4, виконана заміна сальників на ФН-3  на КНС-2. Виконується ремонт дробарки ДК-1 на КНС-2. Виконана заміна сальників на фекальному насосі ФН-3 каналізаційно-насосної станції КНС-3. Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот.

 

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

прибирання міста: згідно періодичності;

вивезення сміття: згідно періодичності.

Ділянка озеленення:

Омолодження живоплоту (вул. Набережна Енергетиків) – 30м.п. Декорування розарію (сквер№2) – 2 шт.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевірка реле часу (на МЕЗ) – 1 шт. Переклад реле часу. Заміна магнітного пускателя нічного часу. Перевірка пускової апаратури. Заміна фотореле.

 

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

Проведено (обстежень) перевірок – 12. Оформлено приписів (попереджень) – 1. Складено адміністративних протоколів – 0. Проведено рейдів – 3. Проведено бесід – 10. Підготовлено пропозицій – 0.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:

Підготовка річних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 5 громадян. Проведено 2 рейдові перевірки дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. Проведено 2 рейдові перевірки  щодо виявлення несанкціонованої торгівлі піротех-нічними засобами. Надано методичну допомогу 2 об'єктам цивільного захисту міста. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді :

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідані 31 сім’ю та 4 особи. За карткою отримувача послуг надано 178 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 165; особам - 13.

Взято під соціальний супровід 1 сім’ю та 1 особу, які опинилися в складних життєвих обставинах.

08 січня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», з метою надання медичної допомоги та соціальних послуг дітям та молоді на основі принципів Дружнього підходу до молоді фахівцем із соціальної роботи здійснено індивідуальний прийом.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради:

08.01.2014 - Надано інформацію у  ВК міської ради про проведення новорічних та різдвяних свят у закладах освіти для розміщення на сайті міста.

З 08.01.2014 по 09.01.2014 Надано інформацію в управління молоді, спорту та культури про виконання розпоряджень «Про Стратегію демографічного розвитку», «Про Стратегію розвитку державної молодіжної політики», «Про проведення новорічних та різдвяних свят».

08.01.2014 - Проведено конкурс малюнків за творчістю Шевченка (7 робіт) переможців направлено для участі в обласному етапі конкурсу.

09.01.2014 - Видано наказ «Про участь у ІІ (обласному), очному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014». Підведено підсумки ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості присвяченого Шевченківським дням. Роботи переможців направлено для участі у ІІІ обласному етапі конкурсу. Надано  у департамент освіти, науки та молоді звіт про виконання Програми розвитку позашкільної освіти за 2013 рік.

10.01.2014 - Надано звіт про дошкільну освіту у департамент освіти, науки та молоді.

Протягом тижня: видано наказ «Про підсумки ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад», видано наказ «Про курси підвищення кваліфікації керівних та педагогічних кадрів на 2014 рік при МОІППО», підготовка статистичних звітів, Підготовлені і  видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади.

Постійно виконується: перевірення кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти, проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти, здійснюється обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти, проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

 

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат», поточна заробітна плата виплачується. Прийнято 16 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 40 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 4 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 113  громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».  

10 січня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради Ярослава Нікітіна, начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад поздоровили з 90-річчям Бондаренко Антоніну Трифонівну.          

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:

Прийнято 14 громадян на особистих прийомах. Відвідали 5 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Проведений рейд «Діти вулиці».

10.01.2014 проведено засідання  комісії з питань захисту прав дитини.

Підготовлені проекти рішень виконавчого комітету. Підготовлені 2 висновки до суду.

7.01.14 – 10.01.14 - святкові колядки та поздоровлення підприємств, установ та організацій міста вихованцями КЗ ЦСПРД.

 

Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:

Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 0; інші листи – 2. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 2. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 4 громадян.

 

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 16 листів, надано 5 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договір особистого  строкового сервітуту – 1. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради – 5 проектів рішень сесії, 1 проект рішення виконавчого комітету. Підготовка розпоряджень міського голови – 1.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:

7 січня на площі палацу культури «Енергетик» було проведено  театрально-розважальну програму для дітей та дорослих «Різдвяний ярмарок». Артисти палацу культури для жителів та гостей міста показали театралізовану новорічну казку. Бажаючі взяли участь у конкурсах та розвагах (співали колядки, грали в ігри, танцювали). Всі учасники отримали солодкі подарунки. Справжню насолоду глядачі отримали від різдвяних пісень народного ансамблю української пісні «Берегиня». Яскравості та феєричності святу надавали піротехнічні ефекти: золотий дощ, вогняні фонтани та феєрверк. В храмі Христа Спасителя відбулася святкове богослужіння.

Управлінням молоді, спорту та культури видано 3 посвідчення багатодітної сім’ї: 1 батькам, 2 – дітям. Звернень щодо випадків насильства в сім'ях за цей період не надходило.

09.01.2014 команда волейболістів КЗ "Южноукраїнська дитячо – юнацька школа"  взяла участь у  турнірі з волейболу в м. Вознесенську. Южноукраїнська команда хлопців виборола І місце.

09.01.2014 в м. Южноукраїнську відбулась матчева зустріч з футболу серед юнаків 1998-2003 р.н. між командами с. Новомар’ївки, с. Новокрасного та 3-х команд м. Южноукраїнська (КЗ "Южноукраїнська дитячо – юнацька школа"). Змагання проводились на базі ЮЗШ №2.

10.01.2014  пройшов турнір з волейболу до різдвяних свят серед команд (юнаків та дівчат)  м. Южноукраїнська (КЗ "Южноукраїнська дитячо – юнацька школа"), м. Вознесенська (ДЮСШ),   с. Ново красного (ДЮСШ), смт. Арбузинки (ДЮСШ). Змагання проводились на базі ЮЗШ №2 та ЮЗШ №3.

Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради:

Надано консультації на 2 усних та 3 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

08.01.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

Проводиться аналіз статистичних показників за січень-листопад 2013 року. Узагальнено та направлено до Миколаївської ОДА інформацію щодо здійснення виконавчими органами Южноукраїнської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади у 2013 році. Підготовлено та направлено до Миколаївської ОДА Звіт про проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти за 2013 рік. Проводилась робота щодо розробки проекту, яким передбачено створення Єдиного розрахункового центру, для участі у Всеукраїнському конкурсі сприяння розвитку місцевого самоврядування. Оновлено інвестиційний паспорт міста Южноукраїнська для презентації його інвестиційного потенціалу. Здійснюється перед приватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). У зв’язку з передачею з державної у комунальну власність територіальної громади міста Южноукраїнська житлового будинку за адресою вул. Набережна Енергетиків, 45, опрацьовувалися документи щодо акту прийому-передачі та договору-супроводження по даному будинку. Проведено засідання ліквідаційної комісії з ліквідації юридичної особи - комунального підприємства «Південсервіс», підготовлено план дій щодо здійснення ліквідації КП «Південсервіс». У зв’язку зі створенням дочірнього підприємства «Абонентський відділ» комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство», доопрацьовувались проекти рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, якими пропонується переглянути тарифи на житлово-комунальні послуги, які надаються комунальними підприємствами міста.

 

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:

За період з 01.01.2014 – 09.01.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 768,9 тис. грн., в тому числі до загального фонду 3 712,5 тис. грн., до спеціального фонду  56,4 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 3 363,6 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки на виплату заробітної плати в сумі 126,5 тис. грн. До державного бюджету вилучено 1 300,6 тис. грн.

 

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.         

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...