Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулися новорічні привітання учнів
AA

Відбулися новорічні привітання учнів

 Відповідно до плану заходів щодо відзначення  новорічних та різдвяних свят у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста відбулися театралізовані новорічні привітання учнів, конкурси, свята, випущено тематичні стіннівки, організовано  роботу гуртків та секцій  у період канікул. 

Загальногімназійне новорічне свято, новорічну дискотеку, українські вечорниці, виставу «Попелюшка», новорічні розваги та вечірки, родинне свято «Українські вечорниці» проведено у гімназії.

Виставу «Неймовірні новорічні пригоди казкових героїв», «Новорічну подорож країнами світу», новорічну розважальну програму, «Різдвяні посиденьки» з розучуванням колядок та щедрівок, спортивні змагання з баскетболу, вікторину «Різдвяні  свята» організовано у школі №2; новорічні ранки «Казкові пригоди»,  розважальні  та танцювальні програми - у школі №1.

Відбулися  бесіда «Живи, книго», вікторина «У народної казки у гостинах», новорічна дискотека, ігри та розваги біля ялинки, бліц-турнір «Хто багато читає – той багато знає», інтелектуальна гра «Щасливий випадок», новорічна казка «Цветик-семицветик»  у школі №3; шкільний вечір «Новорічна казка», захист проекту «Прикраса на ялинку», конкурс колядок та щедрівок, виставка малюнків «Зимонька-зима», виступ гуртка «Барвінок» на тему «Український вертеп», вікторина «Українські народні зимові свята» - у школі №4.

Вихованцями та працівниками центру дитячої та юнацької творчості проведено театралізовано - розважальну програму «В пошуках посуха Дідуся Мороза», новорічні розважально-ігрові програми, фольклорне свято «З Різдвом Христовим»;  конкурсно-розважальну програму «Зимові фантазії», конкурс на кращу новорічну вітальну телеграму, конкурс різдвяних композицій, виставку-ярмарок дитячих робіт гуртківців станції юних техніків.

Всі заходи організовано на належному рівні. Діти ознайомилися із  народними звичаями, національними традиціями святкування новорічних та різдвяних свят, отримали масу задоволення,  змістовно провели дозвілля.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...