Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася прес-конференція міського голови
AA

Відбулася прес-конференція міського голови

Міський голова Євген Квасневський традиційно поводить зустрічі з місцевими журналістами. 26 грудня представники ЗМІ знову мали можливість поставити міському голові актуальні питання.

Питання щодо підведення підсумків 2013 року та плани на 2014 рік були одними із перших. Міський голова Євген Квасневський наголосив, що одним з найважливіших завдань є забезпечення виконання нових соціальних ініціатив Президента України, які стосуються гідного забезпечення соціального та медичного захисту найбільш вразливих верств населення, щодо захисту прав дітей, «Діти майбутнє України» та ін.

Представників засобів масової інформації міста цікавили питання завершення реконструкції напірного колектору господарсько-побутової каналізації, встановлення світлофорів, питання благодійних коштів в закладах освіти міста, відкриття палати хоспіса в СМСЧ №2, придбання необхідного медичного обладнання в СМСЧ №2, ремонту  в приміщенні притулку для тварин, поновлення маршрутів громадського транспорту, введення в експлуатацію прибору обліку тепла, отримання коштів державної субвенції на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження.

Наприкінці зустрічі міський голова відповів на питання щодо незвичайної зустрічі Нового року у його житті та які улюблені новорічні страви на Новий рік.

Закінчив прес-конференцію міський голова побажаннями здоров’я, стабільності, впевненості у завтрашньому дні.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...