Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | День Святого Миколая - День народження нової сім′ї – дитячого будинку сімейного типу
AA

День Святого Миколая - День народження нової сім′ї – дитячого будинку сімейного типу

Президент України Віктор Янукович в задачах та соціальних ініціативах, які він ставить на виконання перед органами місцевого самоврядування, особливу увагу приділяє соціальній підтримці дітей. Так, 19 грудня  в сесійній залі Южноукраїнської міської ради відбулися урочистості з нагоди відкриття другого дитячого будинку сімейного типу в місті Южноукраїнську. Батьки-вихователі Арбуз Марія Вікторівна та Леонід Миколайович , які мають двох рідних дітей - сина та доньку, трьох онуків та  4 дітей під опікою,  сьогодні взяли в свою родину  ще трьох діточок: Романа, Максима та Ангелінку.

В такий визначний день багато зібралося гостей, яким небайдужа доля таких дітей та котрим важливо бути частиною цієї події, серед них заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Наталя Іванцова, міський голова  Євген Квасневський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради Ярослава Нікітіна, виконуючий обов’язки обласної служби в справах дітей Олег Гускін, директор Миколаївського обласного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Ірина Берегеля, депутат Южноукраїнської міської ради представник від Партії Регіонів Юрій Бірюков, заступник командира  військової частини 3044 Ігор Моспан, заступник начальника міського відділу УМВС України в Миколаївській області  Олександр Лопушенко, директор КП ЖЕО Зінаїда Гульман, представник першого державного пожежно-рятувального загону головного управління МНС Олександр Братанчук, начальники служб, управлінь та відділів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, клірик храму Христа Спасителя протоієрей Олександр, приватний підприємець Анатолій Гусєв, представники обласних та місцевих ЗМІ. Прийшли привітати та підтримати новонароджену сім’ю також батьки-вихователі та вихованці першого в нашому місті дитячого будинку сімейного типу  В´юн та прийомна сім’я Коробкіних. Нажаль, не змогли прийти на свято, але передали свої подарунки іменинникам депутат Южноукраїнської міської ради Людмила Рибакова, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Іван Колесников, директор магазину «Крок» Олександр Горєлий, генеральний директор ТОВ «АТБ-Маркет»  Дмитро Євтєєв, директор магазину «Фортуна» Олена Лехів, директор супермаркету «Копійка» Олег Сокерчак.

Заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Наталя Іванцова виразила слова подяки батькам-вихователям, які мають таке велике та любляче серце, щоб виховувати не своїх біологічних діток, адже це дуже нелегка справа, яка потребує великого терпіння і наснаги.  Побажала родині бути щасливою, добра та злагоди в їх домі. Підкреслила, що це є 30 дитячий будинок сімейного типу в Миколаївській області та, що потрібно і надалі рухатися в даному напрямку задля підтримки та більш кращого життя для знедолених дітей.

Міський голова Євген Квасневський  привітав новостворену родину, виразив захоплення такими  батьками, які знайшли в собі сили та нерозтрачену любов, щоб дати це все дітям, які так цього потребують, які потребують сім’ю. Завірив, що вони завжди знайдуть підтримку та необхідну допомогу в органах місцевої влади, адже діти – це наше майбутнє, майбутнє міста Южноукраїнська. Подякував керівництву Миколаївської обласної державної адміністрації та всім, без участі кого даний дитячий будинок сімейного типу не був би створений, за допомогу та розуміння таких важливих в нашому житті речей. Міський голова урочисто вручив ключі від квартири, де буде проживати родина Арбуз, в руки нових господарів.

Всі присутні гості привітали іменинників  та вручили їм різноманітні подарунки, які стануть їм у пригоді. А потім на вогник завітав сам Святий Миколай, який приніс багато солодощів дітям.

Сім´я Арбуз щиро запросила всіх гостей відвідати їх нову домівку.

 

 

 

  

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...