Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 09-15 грудня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 09-15 грудня 2013 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору від КНС-3 до стадіону «Олімп», проведено підключення нового колектору до діючого. Розпочато роботи по введенню в експлуатацію. Виконано ямковий ремонт по проспекту Леніна в районі магазину «АТБ». Виконується ремонт 3-х ліфтів житлових будинків.

 

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Силами КП ЖЕО продовжується виконання капітального ремонту 3-х одиниць ліфтів за адресами пр. Леніна, 31 п.2; пр. Леніна, 12 п.4; пр. Комуністичний, 1 п.4 (за бюджетні кошти). Технічне  обслуговування –  28 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 16 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 3 одиниці (вул. Молодіжна, 11 п.2; пр. Комуністичний, 1 п.6; пр. Леніна, 1 п.5). Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 22 ж/будинки; усунення засмічень каналізаційних мереж – 108 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 188 одиниць, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 12 ж/будинків (пр. Леніна, 1; 2; 5; вул. Дружби народів, 1; вул. Енергобудівників, 3; б-р Цвіточний, 2; 3; пр. Комуністичний, 8; вул. Молодіжна, 7; б-р Шевченка, 2; 3; 8); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 255 стояків. Виконано ремонт тамбурних дверей житлових будинків по вул. Дружби Народів, 31; 31Б; 40; б-р Шевченка, 6; ремонт віконних рам на сходових клітинах житлових будинків по вул. Дружби Народів, 29; 35; 33Б; 52; б-р Цвіточний, 3; пр. Комуністичний, 2. Виконано остіклення  вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами б-р Шкільний, 6; 8; б-р Шевченка, 5; вул. Набережна Енергетиків, 15; 23; пр. Комуністичний, 8; вул. Дружби Народів, 40. Виконано ремонт лавок в кількості 9-ти одиниць за адресами пр. Комуністичний, 1; 10; вул. Дружби Народів, 29; 35; 33Б; б-р Цвіточний, 11; 13. Виконано оштукатурювання цементним розчином поріжків біля ліфтів житлових будинків за адресами пр. Комуністичний, 8; вул. Енергобудівників, 17; вул. Миру, 8; 10; вул. Набережна Енергетиків, 15.

 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

11.12.2013 р. з 10-00 до 17-00 відбулося відключення холодного водопостачання житлових будинків по вул. Набережній Енергетиків 47, 49 в зв'язку з усуненням пориву трубопроводу та заміною дільниці холодного водопостачання.

11.12.2013 р.  усунений свищ трубопроводу теплопостачання в районі житлового будинку по вул. Миру, 10.

Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Усунення 2  підпорів  на каналізаційних мережах  по вул. Гардовій, 27 (МПЗ) та дитячого садку № 6. Виконаний  поточний ремонт  обладнання  каналізаційно-насосної станції КНС-2  (фекальний насос ФН-2). Виконаний  поточний ремонт обладнання теплорозподільчого пункту ТРП-2 (ревізія насосів гарячої води, набивка сальників).

12.11.2013р виконане переврізання на напірному колекторі господарчо-побутової каналізації від каналізаційної насосної станції КНС-3 до стадіону „Олімп”, та від стадіону „Олімп”  в існуючий та діючий трубопровід.

Усунені свищі на трубопроводах гарячого водопостачання малоповерхової забудівлі: 9.12.2013 р – 3 свища (Гідробудівників, 10; Костянтинівська, 10; Садова, 16; Южна, 10); 10.12.13р – 3 свища (Южна, 12; Гардова, 21; Володимірівська, 17); 12.12.2013р – 3 свища (Центральна, 12; Козацька, 16, Гардова, 13).

 

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

прибирання міста: згідно періодичності;

вивезення сміття: згідно періодичності.

Монтаж новорічної ялинки. Ямковий ремонт по пр. Леніна (напроти магазину АТБ, біля центральної аптеки). Посипання доріг міста протиожеледною сумішшю (7, 8, 13 грудня 2013).

Ділянка озеленення:

Підгортання кущів троянд (вул. Миру) – 419 шт. Вантаження та вивіз сухих гілок дерев – 1 причеп.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевод реле часу, згідно графіку. Перевірка контактору по пр. Комуністичному 26.

 

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

Проведено (обстежень) перевірок – 18. Оформлено приписів (попереджень) – 2. Складено адміністративних протоколів – 0. Проведено рейдів – 3. Проведено бесід – 22. Підготовлено пропозицій – 1.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 7 громадян. Участь у роботі адміністративної комісії. Участь у 2 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Проведено 6 перевірок умовно-достроково звільнених за місцем мешкання. Надано методичну допомогу 4 об'єктам цивільного захисту міста. Підготовка угоди про технічне обслуговування системи оповіщення на 2014 рік. Підготовка розпорядження міського голови "Про затвердження персонального складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті міської ради". Поточний ремонт міської системи оповіщення.

 

 

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідані 30 сімей та 6 осіб. За карткою отримувача послуг надано 251 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 220; особам - 31.

Під соціальний супровід взято 1 сім’ю, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

З 09 по 13 грудня, в рамках Тижня права,  проведено 2 заняття з елементами тренінгу «Я маю право знати свої права» у комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей», 2 лекції за темою: «Відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків» у дошкільному навчальному закладі №2.

11 грудня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», з метою надання медичної допомоги та соціальних послуг дітям та молоді на основі принципів Дружнього підходу до молоді, фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом, звернулося  3 особи.

12 грудня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулося чергове заняття групи самопідтримки батьків, які виховують дітей з функціональними обмеженнями, роботою охоплено 4 особи.

 

 

Управління освіти Южноукраїнської міської ради:

З 22.07.2013 ведуться роботи по заміні вікон та запасних виходів ДНЗ № 6.

09.12.2013 - Проведено інструктивну нараду для практичних психологів щодо підготовки учасників ІІ (міського) етапу олімпіади з психології та педагогіки. Надано інформацію в УПСЗ «Про виконання заходів щодо соціального захисту колишніх політичних в'язнів». Надано інформацію у департамент освіти, науки та молоді «Про участь у  акції «Пам'ятати. Відродити. Зберегти»; «Про виконання Державної Програми «Репродуктивне здоров'я нації».

10.12.2013 - Підготовлено інформацію про заходи щодо посилення соціального захисту колишніх політичних в’язнів, репресованих та членів їх сімей до 2015 року. Підготовлено інформацію про проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Проведена нарада для бібліотекарів щодо впровадження в практику роботи нового Положення про бібліотеку загальноосвітнього навчального року.

11.12.2013 - Підведені підсумки міського конкурсу учнівської творчості присвяченого Міжнародному дню порозуміння з ВІЛ- інфікованими. Роботи направлено для участі в обласному етапі конкурсу. Підготовлено інформацію про роботу закладів освіти з питань євроінтеграції. Надано інформацію у виконавчий комітет міської ради «Про стратегію державної політики розвитку громадянського суспільства». Надано інформацію в управління з питань зовнішніх зносин, туризму і курортів ОДА «Про виконання рішення Ради регіонів». Прийняли участь в І установчій зустрічі  РегіоНет – мережі фахівців та практиків з питань місцевого та регіонального розвитку по Проекту ЄС в м. Києві.

12.12.2013 - Підготовлено статтю для газети «Контакт» - «Роль сім'ї у вихованні дитини». Проведено зустріч прихильників графіті. Проведено засідання авторської школи на базі ДНЗ №8 для вихователів. Проведено профорієнтаційну роботу щодо вступу до Черкаської Академії пожежної безпеки. Проведені лекції для працівників  управління освіти в рамках тижня захисту прав людини.

Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; проводилася підготовка інформації для звірки кадрів; підготовлені і видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти тощо.

 

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат», поточна заробітна плата виплачується. Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 8 суб’єктів підприємницької діяльності, без порушень. Прийнято 11 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 22 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. Проведено спільний рейд з представниками Державного пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС України в Миколаївській області, міського управління МВС України з питань інформаційно-роз’яснювальної роботи серед самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, хто потребує соціальної підтримки, щодо попередження пожеж та загибелі протягом осіннє-зимового періоду, 46 осіб отримали  інформаційні листівки. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 113  громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».       

11 грудня у виконавчому комітеті Южноукраїнської ради відбулося засідання координаційної ради по виконанню міської комплексної Програми «Турбота».

11 грудня відбувся спільний семінар управління економічного розвитку та  управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради з роботодавцями міста Южноукраїнська.

11 грудня відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії).

12 грудня  начальник відділу державних соціальних допомог Любов Демчевська, прийняла участь у засідання комісії з питань довготривалого безробіття, яке відбулося у Южноукраїнському міському центрі зайнятості.

12 грудня проведено спільний семінар Южноукраїнського міського центру зайнятості з управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради на тему: «Офіційне укладання трудових відносин – основа соціальної захищеності працівника».

Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції міський голова Євген Квасневський 12 грудня в Державному закладі «Спеціалізована медико-санітарна частина №2 Міністерства охорони здоров’я України» відкрив двомісну соціальну палату для осіб, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, на яку було виділено з міського бюджету 27 тис. грн., відповідно до міської комплексної Програми «Турбота».

13 грудня проведено мітинг до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

           

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:

Прийняли участь у 6 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято  14 громадян на особистих прийомах. Відвідані 8 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовано 2 письмових звернення  громадян. Проведено комісію з питань захисту прав дитини. Ведеться підготовча робота до відкриття ДБСТ.

 

Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:

Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 3; інші листи – 6. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 7. Підготовка договорів пайової участі замовників у розвиток інфраструктури міста Южноукраїнська, договорів на право користування місцями, які перебувають у комунальній власності територіальної громади міста для розміщення об’єктів зовнішньої реклами, додаткових угод - 1 договір. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень сесії – 2, проекти рішень виконавчого комітету – 2. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 7 громадян.

 

 

Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 10 листів. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договори оренди земельної ділянки – 5; угода про зміну процентної ставки – 3 шт.; договір про встановлення особистого строкового сервітуту - 1. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради – 6 проектів рішень сесії. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, проведено роботу, нараховані 12 актів.

 

 

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації.

У комунальному закладі «Міська бібліотека для дорослих» організовано книжкову виставку  «Є право – значить є надія». З нагоди проголошення Загальної декларації прав людини та Дня права людини у комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей» відбувся експрес-перегляд літератури «Закон про мене і мені про закон» та оформлена  тематична  книжкова виставка «Я - дитина, я - людина». У комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа» проведено турнір з міні – футболу серед юнаків 1998 року народження  та молодших, присвячений Дню прав людини. У комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв» викладачами проведено інформаційні хвилинки, лекції, бесіди на тему: «Сучасне законодавство стосовно прав дитини», «Права та обов’язки дітей в сім’ї та соціальному житті», «Права дитини в Україні», «Права та обов’язки дітей».             Адміністрацією комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» ведеться підготовка річного звіту про роботу закладу протягом 2013 року. Вихованці відділення дзюдо КЗ «ЮДЮСШ» взяли участь у Всеукраїнському турнірі «Олімпійський резерв» з дзюдо серед юнаків 1997-1999 років народження у місті Сімферополі. Команда КЗ «ЮДЮСШ» відділення футболу взяла участь у чергових змаганнях з Чемпіонату Миколаївської області з футболу. Відділенням молоді та спорту ведеться робота щодо закупівлі новорічних подарунків для дітей пільгових категорій. Відділенням культури ведеться підготовка заходів до новорічних свят. Відбулося засідання експертної комісії та голосування членів комісії для визначення претендентів на  отримання стипендії міського голови «Обдарованність».

 

 

Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради:

Надано консультації на 3 усних та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

10.12.2013 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

Затверджено план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету та план-графік відстеження результативності діючих регуляторних актів. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі). Проводились організаційно-правові заходи щодо придбання квартир, у комунальну власність територіальної громади міста Южноукраїнська, для забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Здійснювалась перевірка договорів оренди майна та розрахунків орендної плати до договорів оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська. Здійснюється передприватизаційна підготовка об’єктів ініційованих для включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню) у 2014 році. Проводиться аналіз рейтингової оцінки результатів діяльності міста Южноукраїнська серед міст Миколаївської області за січень-вересень 2013 року. Проводилась робота щодо аналізу потенційних можливостей залучення в місто інвестицій. Проводилась робота щодо розробки Концепції інвестиційного розвитку міста Южноукраїнська. Перевірялись проекти штатних розкладів КП БТІ, КП «Південсервіс», КП Критий ринок м. Южноукраїнська», КП СКГ. Перевірялись розрахунки щодо перерозподілу складових тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, які надають КП ЖЕО та розрахунки КП ТВКГ щодо технічного обслуговування та поточного ремонту обслуговування внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання та водовідведення.

 

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:

За період з 06.12.2013 – 13.12.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 5 068,8 тис. грн., в тому числі до загального фонду 4 615,9 тис. грн., до спеціального фонду 452,9 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 1 599,3 тис. грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 2 631,6 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 5 551,7 тис. грн. В тому числі на: виплату заробітної плати в сумі 1 986,7 тис. грн., енергоносії – 175,1 тис. грн. Також профінансовано 786,3 тис. грн. на: придбання госптоварів, матеріалів по виконанню електричної частини щодо проекту переможцю «Сучасні підходи щодо електрозберігання  в закладах освіти», передплата періодичних видань, експлуатаційні витрати, висвітлення діяльності виконавчих органів ради, послуги інтернету, допомога на поховання, медикаменти, стипендія міського голови, відшкодування на медикаменти хворим на цукровий діабет, харчування дітей перших двох років, утримання соціальних палат, харчування донорів, заміна вікон ДНЗ №6, придбання літератури, експертиза кошторисної документації робочого проекту, придбання бензорізака, капітального ремонту ліфтів, виготовлення проекту на капітальний ремонт вуличного басейну, попередня оплата для придбання матеріалів для виконання капітального ремонту ліфтів, виконані роботи по обрізці сухих гілок дерев та знесенню сухостійних дерев на території міста, садіння саджанців живоплоту (спіреї), за виконані роботи по обслуговуванню міських доріг, тех. нагляд  за капітальним ремонтом приміщень, придбання меблів. За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 2 593,9 тис. грн. на: заміну тех. засобів регулювання дорожнім рухом та їх установка, допомога по догляду за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного захворювання, заробітна плата з нарахуваннями ЦССМ, передплата періодичних видань, компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремій категорії громадян, допомога у  зв’язку з вагітністю і пологами, допомога на догляд за дитиною віком до 3-х років, одноразова допомога при народженні дитини, допомога на дітей одиноким матерям, тимчасова державна допомога  дітям, малозабезпеченим сім’ям, допомога інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, пільги ЖКП та на послуги зв’язку окремій категорії громадян, утримання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках та прийомних сім’ях, пільги ВВВ на придбання твердого палива та скрапленого газу. До державного бюджету вилучено 1 599,3 тис. грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...