Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Колектив Міністерства доходів і зборів України працює у штатному режимі
AA

Колектив Міністерства доходів і зборів України працює у штатному режимі

Южноукраїнська ОДПІ ГУ Міндоходів повідомляє, що ми працюємо  у штатному режимі. Стабільна робота колективу Южноукраїнської ОДПІ із забезпечення надходжень податків та зборів до державного та місцевого бюджетів.

Ми не маємо жодного морального права поставити під загрозу  забезпечення стабільних надходжень для фінансування роботи держави,  місцевих громад. Це наша відповідальність перед суспільством. Наші дії повинні бути максимально відкритими і прозорими.

 Южноукраїнська ОДПІ  продовжує  у повному обсязі виконувати свої функції з адміністрування податків, зборів і митних платежів. Ми забезпечуємо роботу усіх сервісних центрів, митних пунктів  та структурних підрозділів Міністерства у штатному режимі, щоб «громадяни і бізнес мали  можливість безперешкодно реалізувати свої громадянські обов’язки і права».

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...